Creată în anul 2018, societatea cu capital 100% românesc Purarom Laboratoires și-a propus să devină lider de piață în domeniul suplimentelor alimentare pe bază de uleiuri esențiale.

De la început aproape de consumatori, această întreprindere familială, în continuă dezvoltare, a uimit prin inovație și cercetare, bazându-se pe studii clinice solide, dar și pe calitatea, puritatea și trasabilitatea materiilor prime utilizate.

 Cornelia Chaumont, inițiatoarea acestui brand, a creat prima Școală de Aromaterapie Științifică din România în 2011, când s-a întors acasă, cu sprijinul Facultății de Medicină din Iași, primele cursuri pentru medici și farmaciști cu credite. Au urmat apoi conferințe internaționale de aromaterapie cu sprijinul UGAL, Galați și Primul Congres de Aromaterapie din România, cu sprijinul Facultății de Farmacie din Cluj. Și-ar fi dorit să facă această meserie mult mai devreme, dar cum niciodată nu este prea târziu să lupți pentru visul tău, Cornelia și-a îndeplinit visul, iar astăzi este pentru noi un înger pentru România. A adus la noi în țară perspective noi, dar mai ales a creat un brand nou de produse bazate pe uleiuri esențiale, implicându-se ore întregi în descoperirea de noi și noi rețete pe care să le pună mai apoi în aplicare.

Purarom – pasiune, responsabilitate, știință

Cornelia a urmat cursuri de specialitate în instituții de învățământ recunoscute. La Facultatea de Medicină Liberă și Etnomedicină (Faculté Libre de Médecines Naturelles et d’Ethnomédecine – FLMNE) din Paris a învățat tainele aromaterapiei de la renumitul profesor și cercetător Pierre Franchomme, apoi la Facultatea de Farmacie din cadrul Universității Strasbourg și-a completat cunoașterea în Aromaterapia clinică și utilizarea uleiurilor esențiale în spitale, având ca mentori cunoscuți profesori în domeniu.

Astăzi, lucrează în familie pentru construcția brandului Purarom Laboratoires, alături de fiul și nora ei, dorind să transforme o afacere făcută din pasiune în construcția unui brand internațional, și asta pentru că este de părere că aromaterapia este o terapie inteligentă, o terapie de teren, uleiurile esențiale cu rol important în păstrarea unei bune imunități, așa încât să  se evite îmbolnăvirile.

Brandul creat de ea a ajuns astăzi în marile lanțuri de retail din țara noastră, în cele 140 de filiale ale rețelei de magazine drogerie markt dm România, pe site-urile www.dm.ro și www.purarom.com, dar și în diverse magazine cu produse naturiste și farmacii. Cornelia ne spune zâmbind că este deschisă la colaborări cu noi distribuitori, și asta pentru că este de părere că produsele pe care ea le creează aduc un suflu nou în sănătate, dar mai ales sunt de cea mai bună calitate.

Dorește să ducă brandul peste hotare, astfel că România ar putea ajunge prin ei pe rafturile farmaciilor sau magazinelor de profil.

Iar dincolo de produsele Purarom, descoperim un om care vorbește cu atât de multă implicare despre sănătate, despre care sunt soluțiile ca tu să te faci bine fără să apelezi întotdeauna la medicația de pe rețeta clasică. Descoperim o femeie ce și-a dedicat o viață studiului pentru ca astăzi să ne bucurăm de produsele pe care ea a reușit să le inoveze. 

Ea este Cornelia de la Purarom, astăzi în Piatra Neamț, acel om valoros de care România are nevoie pentru a arăta că se poate, dar mai ales că atunci când e pasiune, studiu și angajament, nu ai cum să nu reușești.

Îți mulțumim că ești parte din România! România ești TU, sunt EU, suntem noi TOȚI!

 

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *