Pensiunea Crăița Merelor „The Place” nu este doar un simplu brand de țară, ci o întreagă poveste cu gust autentic de măr de Voinești și peisaje de neuitat.

Aici confortul se îmbină cu natura, creând acel loc în care te întorci cu drag și îți reîncarci sufletul cu stare de bine și te bucuri de oameni frumoși.

Este un alt fel de „acasă”. Este livada cu meri a bunicilor de care, poate, uitasei. Este locul de joacă din copilărie. Este ciubărul care încă mai păstrează căldura soarelui de vară.

 

În spatele acestei povești de succes se află Corina Oprea, o tânără antreprenoare cu o viziune fresh și o strategie de business menită să dezvolte satul natal.   Absolventă a Facultății de Geografie și cu o experiență de 12 ani în management, iubește oamenii și dezvoltarea personală continuă.

Cu un spirit antreprenorial puternic și o dorință de a crea ceva cu adevărat special, ea a reușit să aducă laolaltă confortul modern și farmecul  vieții de la țară prin această destinație unică de vacanță în care te vei întoarce de fiecare dată cu plăcere.

Corina Oprea crede cu tărie în businessul românesc și mai ales în dezvoltarea rurală. Pentru ea satul reprezintă un nou început, o provocare, o oază de oportunități și nu un loc uitat de vreme și părăsit de oameni. 

Corina Oprea iubește România.

Și pentru asta îi mulțumim și ne bucurăm că este parte din România noastră frumoasă, acea Românie în care nu există „ nu se poate”. Este un înger pentru România.

 

Povestea de succes a pensiunii Crăița Merelor „The Place” a început în anul 2021.
Acest loc minunat, aflat în bazinul pomicol Voinești, este un concept premium dedicat celor care iubesc natura și relaxarea.

Deși acest proiect a fost construit să fie potrivit pentru work from home, workshopuri sau retreaturi, astăzi 90% dintre clienți sunt familii cu copii.

În prezent, pensiunea are 6 camere duble, 7 băi, o bucătărie utilată și cu 2 cuptoare, astfel încât să se poată organiza workshopuri de gătit tradițional, dar și un living spațios de aproximativ 50 de mp. Totodată, pensiunea dispune și de 2 terase, leagăne, hamace, foișor, loc de joacă, vatră pentru foc de tabără, ciubar  și, bineînțeles, faimoasa livadă de meri.

Corina își dedică întreaga energie și pasiune pentru a crea  experiențe frumoase pentru oaspeții săi. Ea este o optimistă prin definiție și îi place să se implice în tot ce înseamnă acest business, de la planificare și bugetare, până la lucrul îndeaproape cu specialiști pentru crearea designului interior al pensiunii.

 

Aceasta este pensiunea Crăița Merelor „The Place” – acel loc în care te simți ca acasă și unde îți aduci aminte de România de altădată: fără zgomot, fără poluare și fără claxoane interminabile.

Iar aceasta este Corina Oprea – antreprenoare de succes, cu drag de România și dorință neobosită de a schimba stereotipuri și renunțări în povești vii, de țară renăscută din miros de mere coapte și vorbe bune.

Iar tu, dragă călătorule, vei pleca din acest loc cu inima plină de căldură și recunoștință pentru frumusețea simplă a vieții pe care ți-o oferă satul românesc și pentru oamenii minunați pe care îi vei găsi aici.

 

România ești TU, sunt EU, suntem noi toți!

 

 

 

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *