În spatele scenei, dar mai ales în spatele camerei foto, este Alina Botică, fotograf de portret care te ține de mână atunci când tu spui despre tine că nu arăți bine în imagini, că nu ești fotogenica. Este acolo pentru tine, pentru a-ți da încredere că ești frumoasă, feminină, că ai „contur” de femeie. Este cea care îți dă curaj să fii tu, liberă, nonconformistă, cu kilograme în plus sau minus, cu riduri sau fără riduri, cu fire de păr alb ori nu. 

Alina Botică este cea care iubește gustul de vanilie si pizza quattro formaggi, care își bea cafeaua cu lapte, are 7 tatuaje, uită de machiaj in general și adoră pistruii. Este femeia pe care și noi astăzi am descoperit-o așa cum este, fără măști, fără complexe, un om plin de energie bună, la fel ca tine sau ca mine. Și astăzi, pentru ceea ce este, Alina devine un înger pentru România și asta pentru că vede frumusețea dincolo de vârsta, de kilograme, de culoarea parului sau a pielii, iar pasiunea dincolo de liniile suave ale unei femei.

Alina Botică – dincolo de aparatul de fotografiat

Alina Botică înseamnă un om ce poartă-n mână un aparat foto și-n suflet idei creative despre cum să-ți dea curaj să te expui. Este femeia complexă, veselă, reală. Este cea care reușește să te facă să te iei pe tine-n brațe, strâns de tot, și de acolo să ai curajul să fii tu în fața camerei foto. Ceea ce vei descoperi va fi o persoană cu totul nouă, necunoscută, sau aceeași tu, dintotdeauna, dar care se pierduse un pic in tumultul vieții.  

Alina Botică este lângă tine cu mult înainte ca ședința foto să înceapă. Vorbește despre încredere, despre asumare, despre acceptare. Acceptarea ta cu tine – frumoasă, așa cum ești acum…în acest moment al vieții tale.

Și da, ne-am convins, Alina Botică înseamnă fotografii de portret si boudoir ce par să vorbească de la sine, ce transmit emoția sufletului unei femei „trezite”. Nu ai nevoie de filtre sau măști pentru a fi ceea ce ești, nu ai nevoie decât de curajul de a îmbrăca straiele cele mai frumoase ale sufletului tău și astfel te vei (re)descoperi. Vei fi femeia ce-și admiră portretele, le vei privi la început ca și când cea de acolo, din imagini, ar fi o persoana cu care ar trebui să faci cunoștință. Ești tu, autentică, vulnerabilă, curajoasă si atât de frumoasă! 

Știm de la ea că un portret ascunde povești, povești spuse de undeva din interior, iar Alina vrea să le scrie împreună cu tine.

Astăzi suntem mândri că ești parte din România și asta pentru că alături de tine ne transformăm în ceea ce suntem: minunate!

România ești TU, sunt EU, suntem noi TOȚI!

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *