De la 17 ani în televiziune, a pornit la drum crezând în teoria pașilor mici și siguri. Și-a dorit ca tot ceea ce face să fie durabil și de impact pentru societate, să ajute oamenii prin tot ceea ce realizează și în același timp să fie împlinită și fericită cu alegerile sale. Drept misiune, consideră că trebuie să ofere cât mai mult din valorile sale: credință, integritate, familie și iubire. Iar toate acestea le poate face în primul rând fiind ea însăși un exemplu și un umăr de sprijin pentru cei din jurul său. E de părere că trebuie să lași o vorbă bună pe acolo pe unde treci, astfel încât să nu treci în zadar.

Este Alina Ilioi Mureșan, scriitoare a 3 cărți best seller, realizatoare emisiuni „Alături de tine” și „Jurnal de adolescent”, inițiator campanii sociale de conștientizare și prevenție, moderator și promotor lansări de carte. Dar mult mai mult de atât.

Alina Ilioi Mureșan este pentru noi astăzi un înger pentru România. Și asta pentru că a făcut carieră cu voință, s-a implicat pentru a fi un exemplu, a vrut să facă parte dintr-o societate frumoasă și a contribuit. Este un om despre care scriem de drag.

Alina Ilioi – autor și om

Ori de câte ori îi vorbești, ne spune simplu că s-a săturat să vadă cum toată lumea se ascunde în spatele unor măşti. Își dorește să fie transparentă şi să nu se apropie cu alte intenţii sentimental şi fizic de o persoană. Nu își mai dorește să avem gânduri ascunse unii faţă de alţii, ci vrea să fim cu toții deschişi şi sinceri. Un om simplu, onest, dar mai ales un om pentru care toți cei ce o înconjoară înseamnă locul pe care ea l-a ales drept casă. De aceea, zi de zi, prin tot ceea ce face încearcă să construiască o lume mai bună. Cine ești când nu te vede nimeni – este tot ceea ce Alina încearcă să afle, dar mai ales să îți dea curaj să permiți inimii tale, fragile, să fie blândă și bună cu toți cei ce se află aproape.

Alina devine prin cărțile sale busola oricărui suflet care nu-și găsește drumul. E avântul de care ai nevoie pentru a îmbrățișa simplitatea și a privi viața prin ochi de învingător. Vei descoperi prin ea dovada vie că fiecare temere te va face, la final, mai puternic. Alina Ilioi îți va arăta cum să ai grijă de sufletul tău și cum să-l hrănești cu bucăți de iubire, prietenie și credință pentru a trăi departe de agitație, confuzie și frică.

Lecturile Alinei Ilioi sunt un remediu pentru suflet. Sunt lecții de iubire, credință și bunătate ce ajung cu un pas mai aproape de inima ta pentru a te face să simți că bucuria vieții stă ascunsă în interiorul tău, iar tu ești singurul dator să o descoperi.

Iar atunci când nu scrie, Alina este „Alături de tine”, la A7 TV sau în „Jurnal de adolescent” – două emisiuni îndrăgite de fiecare dintre noi. Face lucrurile cu pasiune multă, iar asta se vede, fie când o privești pe ecran, fie când te afli cu ea în aceeași încăpere a unei lansări de carte, conferință sau campanie de conștientizare.

Dar, dincolo de astea, Alina e mama unui băiețel, dar mai ales este omul spre care te poți îndrepta oricând ai nevoie de susținere.

Îți mulțumim că ești parte din România! România ești TU, sunt EU, suntem noi TOȚI!

 

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *