„Succesul se măsoară bidimensional: în relația cu clienții și în relația cu noi înșine.”

MPR Partners | Maravela, Popescu & Asociații

Avocații nu sunt doar acei profesioniști în costume sobre, ci sunt oameni sensibili, capabili de empatie și compasiune față de clienții lor și față de cei aflați în nevoie. Ei sunt pregătiți să asculte și să înțeleagă problemele celorlalți, dar și să ofere sfaturi și soluții care să răspundă intereselor acestora.

 

Ei nu se mulțumesc să respecte doar legile scrise, ci își asumă responsabilitatea de a se implica în problemele sociale și de a lupta împotriva nedreptății și inegalității.

 

Astfel de oameni sunt Alina Popescu și Gelu Maravela, oameni dedicați, pasionați și plini de empatie, care își pun expertiza și resursele la dispoziția celor care au nevoie de ajutorul lor.

Alina Popescu și Gelu Maravela, voi sunteți un exemplu de profesionalism și excelență în tot ceea ce faceți. Și pentru toată munca și dăruirea de care dați dovadă, astăzi sunteți parte din Îngeri pentru România.

Povestea de succes a MPR Partners | Maravela, Popescu & Asociații a început în 2014, cu o viziune clară și doi oameni pasionați de profesia lor și încrezători în forțele proprii.

Când vorbim despre firma de avocatură MPR Partners | Maravela, Popescu & Asociații, ne gândim imediat la o echipă de profesioniști talentați și dedicați care își folosesc experiența și abilitățile în tot ceea ce fac.

Fondată din pasiune pentru avocatura de business, firma este recunoscută pentru abordarea inovatoare și orientată spre soluții, dar și pentru angajamentul față de comunitate și mediul de afaceri.

 

Spectrul complet de servicii de avocatură de afaceri, cu extraordinare competențe transfrontaliere, cu valori și principii de bază, precum excelența, dar și o atenție deosebită către satisfacția clientului, o diferențiază net de celelalte firme de avocatură.

MPR Partners | Maravela, Popescu & Asociații  înseamnă: Viziune, Strategie, Eficiență, Transparență.

 

Gelu și Alina sunt absolvenți de înalte studii de specialitate în Anglia și Franța, fiind totodată autori de articole și materiale apărute în publicații de renume.

 

Gelu Maravela coordonează biroul din București al firmei și este un renumit avocat de afaceri în România care, în cei peste 25 de ani de activitate, a fost implicat în proiecte răsunătoare din numeroase sectoare cheie ale   economiei: energie și resurse naturale, sectorul farmaceutic, producție etc.

Alina Popescu coordonează biroul din Londra al firmei și este cunoscută pentru experiența în avocatură la nivel înalt, timp de peste 20 de ani. Totodată, aceasta este membră a Secțiunii Internaționale și a Secțiunii Concurență a Baroului de Stat din New York, a International BarAssociation, a Competition  Law Association (Anglia) și a Society  for Computers and Law (Anglia).

 

 

MPR Partners | Maravela, Popescu & Asociații  este apreciată pentru abilitatea sa de a furniza soluții juridice creative și inovatoare.

În același timp,  aceasta este recunoscută la nivel internațional și distinsă cu numeroase premii naționale și internaționale.

 

Dar MPR Partners nu este doar o firmă de avocatură obișnuită, aceasta se implică activ în comunitatea locală și sprijină diferite proiecte caritabile și de dezvoltare comunitară. Angajamentul față de un mediu de afaceri mai durabil și mai etic este unul profund, fiind totodată una dintre valorile fundamentale ale Alinei Popescu și ale lui Gelu Maravela.

 

MPR Partners | Maravela, Popescu & Asociații demonstrează că valoarea autentică se află în serviciile oferite clienților și în angajamentul față de comunitate.

Este acel business românesc de zece de care suntem tare mândri.

Vă mulțumim că sunteți parte din România. România ești TU, sunt EU, suntem noi TOȚI!

 

 

 

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *