Anca Răuță sau Accacia – un om si, în același timp, o marcă creată de nimeni alta decât de ea – o femeie simplă, creativă și cu drag de vacanță.

Și chiar dacă atunci când spui vacanță și cazare la hotel te gândești la Accacia, pentru Anca călătoria încă se numără printre dorințele cele mai mari și asta pentru că afacerea și performanța înseamnă, mai înainte de toate, și dedicație.

Și da, Anca Răuță – tu pentru noi ești astăzi unul dintre cei 100 de îngeri pentru România și asta pentru că vorbim despre tine prin tot ceea ce ai reușit.

De pe băncile școlii, în hoteluri de lux…..

Și da, de pe băncile școlii ajungem cu Anca direct în hoteluri de la cele mai cunoscute până la cele mai mici. A avut curajul să renunțe la meseria sa de profesoară, a lăsat în urmă catedra pentru a se aventura spre acel vis de antreprenor. Și a ales o afacere clădită pentru oameni care călătoresc, pentru cei ca mine și ca tine, pentru noi toți. Se ocupă de tot ceea ce înseamnă confortul clienților hotelurilor, de la saltele, lenjerii de pat și până la prosoapele de un alb imaculat din băile camerelor. Totul înseamnă grijă clădită pentru tine sau pentru fiecare dintre noi.

Anca Răuță a ajuns astăzi în cele mai cunoscute hoteluri din România, a ajuns în locuri pe care le vedea ca pe un ideal și astăzi este mândră de tot ceea ce a reușit să creeze și mai ales este fericită de tot ceea ce afacerea a lăsat-o să descopere.

Vis de vacanță…

De la acel vis de vacanță, de la dorința de a te simți mai ceva decât în propriul tău cămin, de la ceea ce simțea ea că ar trebui să găsească într-o cameră de hotel, a venit ideea Accacia. Și astăzi este bucuroasă când pătrunde acolo, în universul călătoriilor făcute de plăcere și descoperă tot ceea ce Accacia a pus deoparte pentru fiecare oaspete.

Accacia înseamnă implicare, o echipă gata să găsească soluții pentru fiecare locație, înseamnă viziune,  dăruire si multa muncă. Noi suntem mândri să știm că atunci când ajungem în locații de top din România știm că de noi are grijă Accacia, brandul clădit de o femeie simplă care a avut și poate că mai are aceleași nevoi ca și noi toți, ceilalți.

Accacia este dincolo de orice altceva ospitalitate, este acel brand de produse hoteliere care are un singur scop – acela de a fi cu un pas mai aproape de tine. Ba nu, nu doar de tine – ci de întreaga ta familie.

Accacia este despre România, este despre turiști mulțumiți, este despre acea afacere clădită cu drag de România toată.

Iți mulțumim că ești parte din România! România ești TU, sunt EU, suntem noi TOȚI! Și cu toții am pornit din PRISPA!

 

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *