România nu este doar o țară cu tradiții frumoase și oameni primitori, ci și una  cu oameni talentați, cu viziune de business și dorință de implicare. Aceștia sunt adevărații artizani ai schimbării, care își unesc forțele și construiesc un viitor mai bun pentru comunitățile locale. Ei aduc un nou spirit civic, acela de a face bine, necesar pentru schimbări pozitive și durabile. Ei sunt oamenii – îngeri care înțeleg că succesul lor individual este strâns legat de bunăstarea comunității în care trăiesc,  deoarece acolo este locul unde se formează valorile și tradițiile, unde tinerii învață cum să fie mai buni și cum să facă bine. Prin intermediul acestor oameni frumoși, astfel de valori sunt transmise mai departe, continuând să dăinuie și să influențeze viitorul. Ei sunt adevărații pionieri ai schimbării, care își folosesc experiența și cunoștințele pentru a construi  un viitor mai bun pentru noi toți.

De aceea, putem afirma cu tărie că România ești TU. Tu ești acea persoană care poate face diferența. Tu ești acel om care poate schimba vieți. Proiectul „România ești tu“ este despre tine, actual  sau viitor antreprenor de succes. Este despre inovație, creativitate și dăruire. În ediția „Îngeri pentru oameni“ ne dorim să prezentăm lumea adevăratului spirit românesc, aducând în prim-plan acele proiecte de business care continuă să inspire și să schimbe destine.

Și cum acest eveniment inspirațional are nevoie și de un om pe măsură, ne bucurăm să o avem alături, în calitate de moderatoare, pe Andreea Marin. Personalitate marcantă  a televiziunii și a presei din România, Andreea Marin este foarte iubită și apreciată atât datorită  muncii sale dedicate, cât și personalității calde și charismatice.

Și-a început cariera în televiziune, în calitate de prezentatoare TV, și a devenit rapid un nume cunoscut în industrie, datorită pasiunii pentru acest domeniu și datorită capacității sale de a se conecta cu publicul. Andreea Marin a prezentat numeroase emisiuni de succes, unde a impresionat prin talentul său de a crea momente memorabile și de a aduce bucurie în viața oamenilor. Totodată,  s-a remarcat prin implicarea sa activă în acte caritabile. Ea este fondatoare Asociației „Zâna Surprizelor“, care se concentrează pe sprijinirea comunităților defavorizate din țară, pe acțiuni precum renovarea școlilor și a spitalelor, sau organizarea de campanii pentru strângerea de fonduri. Andreea este un model de urmat datorită dedicării sale față de cauzele sociale și față de oamenii din jurul ei.

Și nu se oprește aici. Andreea Marin este și autoarea cărții Nu există nu se poate!

Cartea oferă cititorilor sfaturi și inspirație pentru a-și îmbunătăți viața și pentru a-și atinge obiectivele. Ea împărtășește propriile experiențe și lupte, arătând cum a trecut prin momente dificile și cum a învățat să meargă mai departe. Această carte este un ghid motivațional pentru cei care caută curaj și determinare în a-și atinge visurile și obiectivele.

Despre toate aceste lucruri este România frumoasă. Despre oameni valoroși, businessuri de excepție, locuri deosebite, dar, mai ales, proiecte locale de succes. Fii parte din ea!

Fă-o mai bună și spune-ne și nouă planurile tale de viitor, de viitor de țară. Iar noi te premiem  pe măsura efortului și a dedicării tale, deoarece „România ești tu“ este doar despre TINE.

 

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *