Lucrează cu frumusețea, le dă femeilor obișnuite curajul de a se privi din nou în oglindă, mândre de ele, cu mai multă încredere. Este Andreea Preda, fondatoarea clinicii de înfrumusețare Beyoutiful Clinic și are o singură părere – frumusețea nu poate fi creată prin bisturiu sau terapii, ci ea se află în interiorul nostru, o purtăm zi de zi alături de noi.

Ceea ce putem face este să folosim trucuri de îngrijire pentru ca tot ceea ce avem în interior să poată fi privit mai apoi cu admirație, dar mai ales cu iubire față de sine.

Andreea Preda este o femeie care și-a ales drumul – cel de antreprenor, într-o industrie dedicate 100% frumuseții femeilor. Crede că nu-I nimic mai frumos decât să lucrezi cu femei minunate, dar mai ales să te afli acolo, în interiorul unui salon unde să îți primești clientele cu prietenie, dar și cu servicii de bună calitate. Nu face de una singură totul, ci are alături o echipă, toate având aceeași determinare și dorință de a descoperi cum să pună în aplicare acele trucuri de îngrijire pentru viața de zi cu zi.

Pentru noi, Andreea este un înger pentru România și asta pentru că nu este zi peste care să treacă și să nu fie acolo, alături de ele, aproape de toate cele ce îi trec pragul zi de zi.

Și iată cum a început totul

Beyoutiful Clinic se află în mijlocul Bucureștiului, dar pe cât de central, pe atât de ferit de marea aglomerație urbană. Este un salon stil boutique, mic, cochet, dar mai ales cu de toate. Oferă o experiență deplină de relaxare, lux și rafinament. Atunci când pătrunzi în interior, ai impresia că ai ajuns într-un loc care îți spune că este timpul să lași totul deoparte pentru a te bucura de tot ceea ce urmează. Serviciile de bună calitate, dar mai ales echipa salonului îți spun bun venit în lumea frumosului. Aici, totul este despre tine. Despre respect și grijă, dar mai ales despre servicii personalizate pentru ca tu să te simți cu adevărat bine., dar mai ales să beneficiezi de cele mai bune tratamente pentru ca tenul tău să fie cu adevărat răsfățat.

Piele și păr, trup frumos, totul pune accent pe frumusețe și pe confort. De asemenea, clinica oferă și acele servicii de consultanță care să le ajute pe cliente să afle ce tratamente sau produse sunt cele mai bune pentru nevoile specific.Desigur, gama largă de servicii de care poți beneficia în cadrul clinicii Beyoutiful Clinic are în vedere o serie întreagă de tratamente dedicate fiecărui tip de ten.

Pe lângă serviciile de îngrijire a pielii, Beyoutiful Clinic oferă și proceduri de estetică și tratamente pentru slăbit. În plus, clinica utilizează cele mai noi și mai avansate tehnologii și echipamente pentru a asigura rezultate de excepție.

În Beyoutiful Clinic fiecare vizită este o experiență de lux și rafinament, iar personalul cald și primitor este mereu pregătit să îți ofere cele mai bune sfaturi pentru îngrijirea ta personală.

Și toate aceste lucruri înseamnă puțin, mai ales atunci când ne uităm la numărul proiectelor de sprijin pentru comunitatea locală, la care Andreea participă activ. Ea simte că și-a găsit misiunea, organizând numeroase evenimente pentru a transforma lumea într-un loc mai bun și mai frumos, dar mai ales pentru a aduce frumusețea la cel mai mare nivel. Pentru noi, Andreea este un exemplu demn de urmat, dar mai ales femeia puternică care și-a atins țelul, dar mai ales care arată că poate.

Îți mulțumim că ești parte din România! România ești Tu, sunt Eu, suntem noi TOȚI!

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *