Geneza apei minerale naturale AQUA Carpatica începe acum milioane de ani și este rezultatul funcționării în timp geologic a unor iscusite laboratoare subterane din adâncurile munților vulcanici.

Țara Dornelor este un ținut arhaic, sălbatic și magic, iar acolo este locul de unde izvorăște AQUA Carpatica. Tărâmul legendar al apelor minerale românești, dar și al rezervațiilor naturale, cu o structură geologică deosebită și o barieră de protecție naturală împotriva poluării, oferă apei izvorâte din aceste meleaguri proprietăți extraodinare.

În ultimii ani, AQUA Carpatica și-a crescut exponențial popularitatea și cota de piață, devenind în prezent unul dintre numele importante de pe piața apelor minerale atât la nivel național, cât și la nivel internațional.

AQUA Carpatica minerală naturală plată are un conținut scăzut de minerale, intrând în categoria apelor oligominerale. Toate componentele sale sunt în echilibru perfect, saracă în sodiu și este o apă recomandată de Societatea Română de Pediatrie pentru prepararea hranei bebelușilor, având cel mai mic nivel de nitrați dintre toate apele plate din România.

După mai bine de 8 ani de studii și analize, AQUA Carpatica minerală naturală, natural carbogazoasă a dovedit că este o apă stabilă, bogată în minerale, dar ideală pentru o dietă scăzuta în sodiu si, poate cel mai important, fără nitrați detectabili. Nitrații și nitriții, indicatorii poluării din apă, sunt consecința unui fenomen natural ce afectează pânza freatică. Cu alte cuvinte, este o apă minerală naturală, natural carbogazoasă (CO2 natural), hidrogencarbonatată, magneziană și calcică, puternic mineralizată și lipsită de indicatori fizico-chimici și microbiologici de impurificare.

AQUA Carpatica se alătură proiectului ‘’România ești tu!’’. Cu peste 100 de premii acumulate în portofoliul de brand atât la nivel național, cât și internațional, misiunea noastră coincide, susținem transparența, cât și valorile românești. Ducem mai departe gustul purității din ultima pădure sălbatică a Europei!
AQUA Carpatica nu este doar o apă. Este o călătorie în timp, un gust al naturii neatinse, o conexiune cu ritmul planetei care ne susține.

 

Foto: Diana Toma, Social Media Manager AQUA Carpatica

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *