O  știti pe  Cristina?  Fata din Ploiești cu părul albastru și zâmbet molipsitor?

Dacă nu ați întâlnit-o încă, dă-mi voie să te introduc în lumea ei., în lumea ei albastră cu visuri până la cer, toate împlinite cu succes.

Ambiția ta este molipsitoare, iar astăzi ești unul dintre cei 100 de îngeri pentru România, un ambasador de bine și de frumos, o prezență mereu caldă pentru cei dragi, dar mai ales o bucurie pentru noi, să te știm aproape.

Despre tine, cu dragoste albastră…

Cristina Cristache este o persoană uimitoare, cu o personalitate unică și o pasiune evidentă pentru flori. Cu părul ei albastru vibrant, Cristina iese în evidență în mulțime și atrage atenția tuturor cu felul său de a fi. Cu o personalitate debordantă și o energie contagioasă, ea îi inspiră pe oameni să iubească și să aibă grijă de natură, arătându-le cât de minunată și importantă este aceasta pentru viața noastră, a tuturor.

Încă de când era mică, Cristina a fost fascinată de flori. Ea obișnuia să petreacă mult timp explorând grădinile părinților ei și învățând despre diferitele tipuri de flori și plante. De-a lungul timpului, această pasiune s-a dezvoltat și a devenit o adevărată dragoste pentru natură și frumusețea acesteia.

Dar Cristina Cristache nu s-a oprit aici. Ea nu este doar o visătoare în culori, ci și  o antreprenoare de succes.

Cu o atenție deosebită pentru detalii și o abilitate remarcabilă de a crea aranjamente florale unice, Cristina a reușit să cucerească inimile multor oameni și să construiască o afacere  înfloritoare de design interior și design floral.

Viziune și vis împlinit

Business-ul Cristinei se concentrează pe producția și vânzarea de flori și aranjamente florale personalizate. Oferind o gamă largă de servicii, de la buchete și aranjamente florale pentru evenimente, până la decorațiuni florale pentru spații comerciale și corporate, Blue 19 by Cris  a devenit un nume cunoscut în lumea florilor.

Brandul „Blue 19 by Cris” este un exemplu de business demn de urmat. Prin muncă asiduă, creativitate și o atenție deosebită pentru detalii, dar și o echipă dedicată,  acest brand a reușit să cucerească inimile multor clienți și să-și  creeze un renume în această industrie.

Chiar dacă afacerea, aflată în plină dezvoltare, îi ocupă o mare parte din zi, Cristina Cristache  reușește să găsească timp pentru a sta și în preajma florilor. Ea se implică personal în fiecare proiect, asigurându-se că toți clienții primesc exact ce și-au dorit – și mai mult decât atât: un zâmbet larg, și el tot albastru.

Și totuși…

Iar când obosește, familia este cea care-i dă energia necesară pentru a continua.

Ea știe mereu unde vrea să ajungă. Știe că succesul ei nu este la kilometri distanță, ci în fiecare zi pe care o începe cu un zâmbet și în fiecare „mulțumesc“ primit.

Astăzi, Cristina își petrece timpul vizitând grădini botanice, expoziții de flori și evenimente florale, adunând idei și inspirație pentru propria sa grădină și împărtășind din cunoștințele sale tuturor celor interesați. Dacă ar fi s-o comparăm cu o floare, credem că portulaca (floarea de piatră) este cea care o reprezintă cel mai bine, deoarece, asemenea ei, rezistă oricăror provocări sau obstacole, aparent de netrecut. Ea este Cristina Cristache: mamă, femeie de succes, om frumos.

 

Dragă Cristina, îți mulțumim că ești parte din România! România ești TU, sunt EU, suntem noi TOȚI! Și cu toții am pornit din PRISPA!

 

 

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *