Un loc care-ți atinge sufletul, un restaurant cu specific italian, amplasat într-o clădire monument istoric, aproape de centrul Capitalei. Este Ciao Niki, restaurantul unde serile în doi pot deveni de poveste, unde te poți bucura de un răsfăț culinar pe cinste, dar și locul unde poți asculta muzică live până dimineața. Și totuși, dacă n-ar fi ea – Nicuța, așa cum mulți o știm, poate că locului i-ar lipsi o parte din energia unui om, a unui om frumos.

Și noi am cunoscut-o pe Nicuța și știm că ea este omul cu energie, cu zâmbet larg, persoana ce te întâmpină cu brațele deschise, omul din spatele unui brand creat din pasiune. Și pentru tot ceea ce este, Nicuța se numără printre cei 100 de îngeri pentru România.

Vis de femeie, vis de antreprenor…

Niciodată nu este târziu să o iei de la capăt. Atunci când crezi în visul tău, nimic nu te poate împiedica să mergi până sus, în vârf. Așa a fost și în cazul ei – Niki – cea care a prins din zbor parte din gastronomia italiană, a fost „musafir” în lumea lor, acel român „repatriot” aflat prin lume. Și totuși, s-a întors. S-a întors cu gând de România, de țară, de frumos. S-a întors cu dorința de a crea ceva al ei, dar ceva ce îl poate împărți cu noi toți ceilalți. Dar mai ales cu bucurie.

Și povestea ei pare că s-a oprit la Ciao Niki, un restaurant cochet, boem, frumos conservat, chiar aproape de centrul Bucureștiului. Dincolo de obstacole, Nicuța înseamnă putere, zâmbet larg, o femeie optimistă, un om de-al nostru, deloc sofisticat, simplu și atât de frumos.

Iar ceea ce surprinde, este că deși ți se spune „benvenuto”, toți cei de aici, din interior, o fac într-un mod specific românesc – cu ospitalitate, cu drag de tine, cu bucurie multă.

Viziune

Și cum nicio poveste nu poate fi spusă mai frumos decât de cel care a creat-o, am împrumutat o parte din viziunea ei și am ales să spunem că mâncarea sănătoasă, aspectul unei farfurii și buna dispoziție par a fi secretul pentru care orice oaspete se va întoarce și va alege fie masa din interior, fie pe cea din grădină, în nopți de vară. Totul se prepară cu grijă, ca acasă, ca acasă la noi sau de ce nu, ca acasă la ei – italienii gastronomi – de unde Niki a adus o parte dintre secrete pentru ca noi să ne bucurăm de gust, arome, dar mai ales de povestea spusă frumos de meniu.

Dincolo de tot…

Dar nu, povestea Nicuței nu se oprește aici. Este omul faptelor bune, este persoana implicată în numeroase acțiuni caritabile, este omul din mijlocul celor aflați în nevoie. Iar uneori, lor, celorlalți, le face bine chiar și numai prin mâna ținută strâns atunci când simt că nu mai pot, timp petrecut cu semeni de-ai ei.

O femeie simplă, caldă, atentă la tine și la oricine i-ar cere ajutorul. Da, Nicuța, suntem mândri să te avem alături de noi!

Iți mulțumim că ești parte din România! România ești TU, sunt EU, suntem noi TOȚI! Și cu toții am pornit din PRISPA!

 

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *