Rămânem aproape, la noi în țară – la doar 100 de metri de plajă – în stațiunea Jupiter, de lângă Mangalia. Rămânem acolo unde oaspetele înseamnă principala preocupare a celor care găzduiesc acest spațiu. Cohotels – un grup hotelier aparent obisnuit, dar noi astăzi spunem că face parte dintre acei îngeri pentru România și asta pentru că nu există loc unde conceptul de familie să fie mai bine așezat și pus la punct precum aici.

I-am cunoscut și eu… și da, m-am simțit oaspete la ei acasă, dar un oaspete atât de frumos apreciat încât parcă aș mai fi vrut să poposesc o vreme. Să mai rămân și să mă bucur de locurile frumoase, dar mai ales de modul în care cei de aici au transformat – banalul all inclusive in Family All Inclusive, un concept care depășește zona de masă,  – ci mai degrabă se îndreaptă cu grijă spre cei mici, spre cei năzdrăvani, dornici de descoperire.

Povestea începe așa

Vacanța la ei este asemenea unei călătorii cu vaporul pe mare, un voiaj de vis în care timpul se împarte între răsărit și apus, astfel că totul vă va transpune în spațiul de odihnă, relaxare și distracție. Delta, California, Poseidon sunt trei hoteluri situate foarte aproape de mare, frumos amenajate, deloc sofisticate, însă care înseamnă atmosferă. Atmosferă – așa cum îi place românului să zică – iar în vacanță nu ai nevoie de nimic altceva decât de lucruri care se întâmplă cu bucurie multă.

Dincolo de hotel, ateliere de creație, spectacole, distractie

Și da, am înțeles ceva – pentru ei, cei mai mici oaspeți sunt și cei mai răsfățați. Și asta pentru că dacă cei mici reușesc să se joace în voie, cu alți copii asemenea lor, iată că și cei mari pot petrece clipe fără grijă, la soare, la mare, pe șezlong.

Cohotels au creat Kids Club, un întreg concept dedicat prichindeilor, al celor ce vor să se joace și să exploreze în voie: ateliere de creație pentru copii, școli de teatru, centrul de dans și atitudine, ba chiar și plaja copiilor, acolo unde ei se pot bucura în siguranță de valurile mării. Și nici cei mici de tot nu sunt lăsați deoparte – Babyland înseamnă locul de joacă al micilor exploratori, dar mai ales gradinița gratuită cu program de baby sitting, permite părinților să aibă parte de un timp de relaxare doar pentru ei. În decursul anilor Cohotels s-a dezvoltat precum un puzzle adăugând servicii noi an de an: Teatrul de Vară Jupiter, Galaxy Water Park, Galaxy Hall (o superbă sală de evenimente), iar anul acesta vor deschide Galaxy Swim and Spa, un centru de wellness cu bazin de înot semiolimpic gândit în mod special pentru copiii din zona Mangalia. Și totuși – e mult mai mult de atât.

Cohotels înseamnă responsabilitate, înseamnă implicare, înseamnă o echipă specializată, gata oricând să intervină atunci când e nevoie de ajutor. Cohotels înseamnă căutare perpetuă de idei, de noutate, de soluții, astfel încat oaspeții să nu simta niciodată că petrec vacanța în același loc. Cohotels înseamnă acel model de gazde perfecte, acel loc unde românul se întoarce cu drag pentru că se simte cu adevărat oaspete în vacanță, oaspete primit cu drag, cu drag de tine.

Și pentru tot ceea ce faceți, nu aveam cum să nu spun nimic – nu aveam cum să vă las în urmă pe nevăzute și asta pentru că oamenii frumoși merită amintiți, merită vorbiți, merită simțiți.

Îți mulțumim că ești parte din România! România ești TU, sunt EU, suntem noi TOȚI!

 

 

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *