Vrei să iubești? Începe cu tine! Iată ce am aflat de la Cristina Andreea Stan, un om vesel, o femeie creativă, dar mai ales un profesionist.

Are 42 de ani, este terapeut sistemic, facilitator constelații familiale, consilier pentru dezvoltare personală, specialist în activitatea de coaching. Este, de asemenea, autor, realizator al emisiunii „La plural”, Canal 33, şi își dorește să ajute pe oricine să nu mai sufere din „iubire”! Pentru că a fost şi ea acolo şi ştie cum e, ştie cât doare!

Astăzi, Cristina este un exemplu de putere, întoarcere către ea însăși, un om aplecat spre alți oameni și asta pentru că face totul dintr-o mare pasiune, dar mai ales din dragoste față de cei din jurul său.

Am avut ocazia să o cunoaștem și noi și da, prin puterea, ambiția, dar mai ales prin modul în care reușește să îi întoarcă pe oameni la sinele lor interior, noi, astăzi spunem că este parte dintre acei „îngeri pentru România” de care ne place să povestim pe larg.

 

Povestea începe din cunoaștere…

Da, din cunoaștere față de ea însăși, din curiozitatea descoperirii de sine. A descoperit secretul iubirii de sine și astfel a aflat că aparține – aparține unei relații sănătoase, în care nu există altceva decât împlinire și suflet plin.

Prin cărțile sale „Vrei să iubești? Începe cu tine” sau „Iubirea trăită conștient nu doare”, aceasta le oferă tuturor rețeta pentru care pot afla cu adevărat ce este iubirea. Îi place să scrie, astfel că își așterne gândurile pe hârtie ori de câte ori prinde ocazia, dar mai presus de orice altceva îi place să stea în cabinet și să asculte… să te asculte pe tine, pe tine sau pe tine – pe oricine ar avea nevoie de îndrumare, de secretul unui drum „bătătorit” de încercări, îi place să fie umărul pe care să se sprijine cei ce cred că nu merită mai mult decât firimituri de iubire.

Terapii cu drag de tine

Cristina este unul dintre oamenii aceia de care ne place să spunem lucruri multe și asta pentru că ne-a convins că face totul cu mult drag, din inimă, așa cum ar spune românul. Și tot noi am aflat despre ea că terapiile încep în cabinet și continuă dincolo de ușile sale, fiind mereu acolo atunci când pacientul are nevoie de ea.

Vorbește despre tipare, despre gelozie, despre iubire. Și ce ar putea fi mai frumos decât să transformi iubirea în toate formele sale într-o profesie? Cristina dă la o parte trauma cu traumă și te readuce la ceea ce ești cu adevărat, la ceea ce simți că ți-ar trebui și te completează. Te învață să îți iei curajul de „mână” și să te îndrepți spre tine. Spre tine întreg sau întreagă, spre ceea ce ești tu și nimeni altcineva. Iar de aici, apare bucuria, zâmbetul sincer, viața trăită în bine, dar mai ales „La plural”.

Pentru noi, ești dovada vie că se poate, pentru noi ești omul acela „spectacol”, viu, cald, frumos. Iar noi, astăzi, îți mulțumim că ești parte din România. România ești Tu, sunt EU, suntem noi TOȚI.

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *