Ambiție – acesta este cuvântul care ar putea descrie activitatea Cristinei Norocel. Ambiție, completată cu pasiune, cu drag de ceea ce face.

„Cristina nu vei reuși!” „E prea greu. ” „Nu renunța la un job sigur! ”

Astfel de sfaturi primea Cristina Norocel de la cei din jurul său. Și a rămas. Până într-o zi când o singură vorbă de încurajare a schimbat întregul univers al Cristinei. Așa a aflat că aripile ei pot zbura cât de sus vrea, atâta timp cât își dorește independența financiară și are încredere în ea. Și a zburat: spre succes. Nu a fost un drum ușor, dar, cu multă muncă, flexibilitate și putere creativă, Cristina Norocel a ajuns exact unde a simțit că îi este locul: alături de antreprenorii de top ai României.

Astfel a luat naștere agenția de publicitate MarketingFX Concept, proiectul ei de suflet. Iar noi, suntem alături de ea, și astăzi spunem ferm că face parte dintre cei 100 de îngeri pentru România și asta pentru că a clădit totul de drag, dar mai ales cu rezultatele cele mai bune.

Cristina Norocel – femeia cu viziune din spatele MarketingFX Concept

Și poate dacă nu ar fi Cristina, viziunea business-ului ar lipsi. Și asta pentru că dezvoltă tot cu multă dragoste pentru ceea ce face, pentru că încearcă să pătrundă prin cotloanele uneori nedeslușite ale business-ului fiecăruia pentru a ajunge unde altundeva decât în locul acela unde se produce întâlnirea cu clientul ideal.

Aceasta se concentrează pe furnizarea de soluții personalizate pentru fiecare client, indiferent de industria sau dimensiunea companiei. MarketingFX Concept lucrează îndeaproape cu clienții săi pentru a înțelege nevoile acestora și pentru a dezvolta strategii de branding personalizat care să ajute la creșterea vizibilității și a profitabilității business-urilor pe care le dețin.

Într-o lume a afacerilor într-o continuă dinamică și schimbări accelerate, dar și concurență acerbă, MarketingFX Concept construiește branduri puternice, reușind astfel să transforme diferențele culturale și de consum în idei de marcă semnificative și memorabile.

Cu ea, pășim încet spre afaceri de podium

Cristina Norocel este o antreprenoare pasionată, cu o viziune clară asupra modului în care un branding personal de calitate poate transforma complet o afacere.

Cu un simț pronunțat al esteticii de branding și o pasiune pentru publicitate, Cristina a reușit să creeze branduri durabile și de impact.

Ea consideră că pentru a avea un business de succes, este nevoie de o echipă puternică, fără de care nimic nu ar fi posibil. Aceste calități sunt esențiale în crearea unui brand personal, care să reziste provocărilor și timpului.

Cu o diplomație naturală și o abilitate deosebită de a se conecta cu oamenii, Cristina a reușit să atragă o echipă talentată în cadrul Marketing FX Concept. Echipa sa este formată din experți în comunicare și consultanță, marketing digital și branding personal, capabili să furnizeze servicii personalizate care ajută afacerile să-și atingă obiectivele.

Și totuși…

Cristina este pasionată de dezvoltarea personală și profesională, fiind mereu în căutarea de oportunități noi și îndrăznețe de a-și extinde cunoștințele și de a-și îmbunătăți abilitățile. Ea crede cu tărie că educația și dezvoltarea personală sunt cheia care ajută afacerile să crească și să se dezvolte.

Cu o energie și un spirit de neoprit, Cristina a transformat proiectul ei de business într-un nume respectat și de încredere în industria de publicitate. Datorită unei abordări atente și a unei pasiuni puternice pentru ceea ce face, Cristina Norocel este un exemplu demn de urmat atunci când vrei să devii „cineva”, mai cunoscut, mai apreciat, dar mai ales mai știut.

Îți mulțumim că ești parte din România! România ești TU, sunt EU, suntem noi TOȚI! Și cu toții am pornit din PRISPA!

 

 

 

 

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *