Dahlia Couture sau Delia – într-un cuvânt, cusut cu dragoste, cu dragoste multă. Privit cu sclipire, cu drag de tine. Este Delia Lazăr, un chip de femeie, naiv, simplu, modest.  Un om ce și-a lăsat păpușile pe care le îmbrăca cu atâta drag pentru a te simți pe tine, ce și-a lăsat în urmă lumea „modelelor” de fetiță, creionate cu atenție pentru a te îmbrăca pe tine, dar mai ales pentru a-ți da curajul de a te vedea, de a te simți, de a te aprecia tu pe tine. Tu pe tine – femeie, tu pe tine – mireasă, dar mai ales tu pe tine – frumoasă, senzuală.

Iar astăzi, Delia Lazăr este Dahlia Couture, un loc al femeilor frumoase, unde stilul și eleganța se află la ele acasă. Dincolo de orice altceva este consultant vestimentar, este designer, dar mai înainte de toate îți este prietenă. Este cea ce te cunoaște, ce îți remarcă plusurile, ce îți oferă curajul de a ieși dintr-o lume comodă, din lumea femeilor ce vor să se „strecoare” parcă printre toți ceilalți. Delia Lazăr te ține de mână într-o călătorie către tine și pentru tine. Este femeia ce îți dă curajul de a te întâlni pe tine, de a te privi drept în oglindă, de a-ți spune că tot ceea ce vezi e doar o parte „ștearsă” din ceea ce ai putea să devii. Și tot ea este parte din Eminesciana – colecția tribut pentru poetul nostru, acolo unde-s presărate elemente ce-i aparțin lui – celui pe care nu-l putem uita și căruia îi dăruim atât de multe.

Dahlia Couture – tu pentru noi ești brandul de „zece” și de aceea te numeri printre cei „100 de îngeri pentru România”.

Și povestea începe așa….

Ani de antreprenoriat, de cusut hăinuțe cu fire de dragoste, de femei îmbrăcate frumos, de curajul de a te privi drept în oglindă, ani de suișuri și coborâșuri, ani de mine și de tine, de brand construit de la zero, dar cu multă ambiție, cu valori respectate, cu idei noi, cu servicii de cea mai bună calitate – iată totul despre Dahlia Couture – de zece ani printre noi.

Cursuri de design, vestimentație și proiectare au completat tot ceea ce urma să devină Delia – o femeie creativă, ale căror idei despre eleganță, modă și vestimentație au impresionat încă de la cele mai mici vârste, atunci când fiecare păpușă era îmbrăcată cu drag.

Mai târziu, colecțiile de hăinuțe în miniatură au devenit hăinuțe pentru oameni mari, pentru prietenele Deliei, ba chiar și pentru ea.

Și poate că o femeie are nevoie de mult mai mult decât atât, are nevoie de curajul de a se privi, de a se iubi, de a se „mângâia” atât la interior, cât și la exterior. Delia Lazăr înseamnă cea care îți ține drept oglinda, te ajută să te redescoperi, îți spune cuvinte frumoase, îți vorbește cu acea blândețe care te ajută să scoți la lumină feminitatea. Crede că nu există femei urâte, ci doar femei care nu știu să se pună în valoare și asta pentru că timpul sau vremea le-a făcut să stea deoparte, deoparte de ele însele.

Atunci când porți rochii făcute de Delia, te „porți” pe tine, parte din caracteristicile personalității tale, afli despre tine, te cunoști pe tine. Am putea spune că te iei de-a dreptul în brațe și îți e atât de bine așa.

Viziunea

Delia este astăzi femeia din „atelier”, cea care îți creionează rochii pentru un bust generos, pentru picioare subțiri, pentru o siluetă perfectă sau imperfectă. Crede cu tărie că fiecare femeie este frumoasă, iar misiunea sa este de a o face să se privească în oglindă cu fermitate, cu curaj, mândră de modul în care arată, fericită că este cum altfel decât feminină, caldă, frumoasă, cu dragoste de ea și bine.

Iar mâine.. vrea să își poarte colecțiile peste tot în lume, dar mai ales în Franța și Italia – acolo unde moda nu și-ar găsi parcă un loc de mai bine.

Iți mulțumim că ești parte din România! România ești TU, sunt EU, suntem noi TOȚI! Și cu toții am pornit din PRISPA!

 

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *