EA este un lider înnăscut. Așa începem povestea de succes a Danei Marin, fondatoarea Level Up Society. Este un exemplu minunat de determinare, perseverență și curaj.

Dana este cea care transformă visurile celorlalți în realitate prin perseverență  și angajamentul față de o viziune mai mare.

În ceea ce privește leadership-ul, ea nu doar că își asumă responsabilitatea pentru echipa sa, dar îi inspiră și pe ceilalți să își dezvolte propriile abilități de lideri. Prin discursurile ei motivaționale și prin exemplul personal, având o expertiză de 18 ani în domeniul avocaturii de business, Dana îi învață pe alții să fie performanți, să acționeze cu încredere, și să își curajoși urmeze visurile.

 

Am putea spune despre ea că este un om cu entuziasm, vesel și optimist – având mereu crezul că se poate. Se poate în viață, dar se poate și în business, să creionezi acel plan PENTRU ATINGEREa unei viziuni clare care să te ducă de fiecare dată cu un pas mai aproape de obiective. Level Up Society înseamnă locul unde antreprenori, ca mine sau ca tine, se află laolaltă și asta pentru că îi unește ceva: Dana Marin și echipa sa – oameni cu o vastă expertiză, dar mai ales cu multă experiență. Pentru asta, DANA, astăzi ești parte dintre acei îngeri pentru România, de care ne place să spunem lumii întregi.

Și iată cum, dar mai ales de ce…

DANA Oferă servicii de business coaching și strategie și asta pentru că îi place. Îi place să vorbească cu oamenii, dar mai ales să treacă puțin dincolo de asta – să șlefuiască viziunea, să completeze cu idei și experiență construcția unei afaceri care să funcționeze autonom, și fără implicarea antreprenorului.. Este mentor cu experiență, dar are alături de ea, o echipă de oameni speciali – care te susțin să aplici cu succes rincipiile de business, să conștientizezi orice lecție de business învățată.

Level Up Society este despre a ghida antreprenorulatunci când știe că nu mai poate sau pur și simplu se simte blocat. Și ce ofera LEVEL UP  nu inseamna informatii sau lecții teoretice, înșiruite la întâmplare, ci totul are în spate secretul unor soluții personalizate, bazate pe un mod de abordare sistemic.

Misiunea Level Up Society este aceea de a pune la dispoziție celor interesați toate resursele necesare pentru a dobândi cunoștințe și abilități care să-i ajute să-și dezvolte un business sau să depășească obstacolele deja existente.

 

Și iată cum de aici, totul s-a transformat într-o comunitate – o comunitate de oameni dragi, ce caută neîncetat resurse pentru a transforma principiile leadership-ului modern în ceva ce pot aplica concret în business-ul lor.

Level Up Society este mai mult decât un business de succes, este un ghid complet spre împlinirea personală și profesională,.

 

Dana Marin, îți mulțumim că faci parte din România noastră, cu idei bune și exemple de urmat. România ești TU, România sunt Eu, România suntem noi TOȚI!

 

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *