Daniela Anton gătește. Am putea spune că gătește de când se știe. Și îi place. Nu face acest lucru doar pentru ea sau cei ai casei, ci a transformat o pasiune într-o profesie de care astăzi este tare mândră.
Am cunoscut-o și noi pe Daniela Anton și spunem despre ea că este un înger pentru România, și asta pentru că și-a construit în jurul ei acea echipă de oameni minunați în care are încredere, dar mai ales pentru că le oferă și altora acele soluții de gătit sănătos, fără prea mult timp petrecut în bucătărie, și întotdeauna iese ceva bun. Despre oameni simpli să tot scrii, despre ei, cei care povestesc cu atâta drag despre rețetele bunicii de altădată, dar mai ales despre cei care păstrează secretul gătitului acasă, în familie. Iar despre Daniela nu vom scrie doar despre rețete simple, ci vom spune cu mult mai mult.
Daniela Anton, pasiune în bucătărie
Mânuiește un aparat de gătit pe care și l-a cumpărat atunci când a devenit pentru prima dată mamă. Îi este drag și ne spune tuturor cât de bine este să îl ai la îndemână în casă și de ce nu, în vacanțe, mai ales atunci când ai copii mici. Este chef la Thermomix, așa cum ne place nouă să spunem, dar și omul care încearcă zi de zi o cu totul și cu totul altă rețetă pentru ca la final să poți savura acele mic-dejunuri sau prânzuri sănătoase și atât de diferite de rețetele clasice.
Astăzi, este mama a două fetițe, care au prins și ele drag de bucătărit. Și tot astăzi este consultant și team leader Thermomix. Și-a lăsat în urmă cariera în domeniul financiar, fără niciun regret, luându-și cu adevărat în serios rolul de mamă. Și-a dorit să petreacă mai mult timp de calitate alături de fiicele sale, așa că a luat o decizie curajoasă: a renunțat la jobul său din bancă și și-a urmat pasiunea pentru gătit. A participat la un curs de cofetărie de 3 luni, de unde a plecat cu ceva: și-a dat seama că secretul în bucătărie constă în pasiune, perseverență și dăruire.
Astăzi, ne spune despre Thermomix că este ajutorul ei de nădejde, dovada acestui lucru este fiica ei în vârstă de doar 10 ani care poate găti singură diverse rețete, de la ciorbă la mămăligă, de la supă cremă la înghețată, tocăniță sau un aluat delicios de pizza.
Pe Daniela o găsești aproape tot timpul în atelierele culinare pentru adulți și copii. Așa, îi ajută pe cei pasionați de gătit să descopere mereu rețete delicioase, dar mai ales îi ajută să înțeleagă cât este de ușor să gătești doar la un singur click distanță sau mai exact, apăsând butonul de start al Thermomix.
Daniela cunoaște acum secretul gătitului sănătos, dar mai ales cunoaște cum să petreci cât mai puțin timp în fața aragazului. Noi am mai putea completa cu ceva: își cunoaște bine clienții. Pătrunde în casele lor, creează comunități de oameni pasionați de gătit, iubește ceea ce face. Daniela Anton este tot timpul cu zâmbetul pe buze atunci când vine vorba de întâlnirile cu ceilalți, și asta pentru că interacțiunea cu ei o face să se simtă completă, dar mai ales își dă seama că doar așa poate construi un business, prin interacțiunea cu ceilalți, oferind empatie, seriozitate, profesionalism, dar mai ales adăugând acel „strop” de altceva, numit de noi astăzi dragoste pentru ce face.
Îți mulțumim că ești parte din România! România ești TU, sunt EU, suntem noi TOȚI!