O poveste de business nu s-ar putea transforma niciodată într-un succes dacă nu ar fi omul care să o conducă și să aibă viziunea de mai bine. E-harte Consulting înseamnă o poveste clădită cu suflet, cu emoție, cu sentimente profunde și asta pentru că în spatele unui brand stă ascuns un chip de om, un suflet de femeie. Este Corina Geancă și ea, prin dăruirea ei, ne-a convins că face parte din cei „100 de îngeri pentru România”.

Și da, Corina Geancă, tu pentru noi însemni curaj și asumare, dar mai presus de orice însemni ascultare. Asculți inimi, povești ale unor oameni cu suferințe, cu temeri multe. Îi ții de mână, îi urmezi, dar mai apoi încerci să-i întorci unde altundeva decât spre ei înșiși. Iar noi astăzi suntem mândri să te cunoaștem și să spunem despre tine.

Cum a început povestea?

Povestea unui terapeut începe întotdeauna prin ascultarea și vindecarea de sine, prin înțelegerea și abandonul unor traume ale propriului său trecut. A început cu ea și a continuat cu sute de pacienți.

Mereu aplecată spre oameni, spre înțelegerea celor dragi, Corina Geancă a devenit într-o zi terapeut EFT, Trainer & NLP Coach. Ce înseamnă toate aceste definiții? Am putea spune totul printr-un singur cuvânt – dragoste de oameni, dorința de a-i înțelege, dar mai ales puterea de a le fi alături ori de câte ori au nevoie. Povestea ei a început prin dăruire, prin bunătate, prin ochi blânzi ce te privesc ori de câte ori simți că ai nevoie de ajutor. Și uite așa, Corina s-a transformat în „omul din fotoliu”, în femeia care ascultă, vorbește, dar mai ales în cea care îți mângâie sufletul atunci când simți neputința întoarcerii spre ceea ce ești cu adevărat. Sutele de ore de terapie, suportul oferit celor din jurul ei, dragostea față de fiecare – iată tot ceea ce a construit povestea.

Valorile E-harte Consulting

Descoperire, clarificare, aliniere de dorințe – cam asta înseamnă E-harte Consulting, dar mai ales valorile cele mai de preț ale Corinei Geancă. Pornind de aici, poți face business coaching, life coaching, coaching pentru performanță, iar toate aceste lucruri conduc pacientul spre un singur loc – spre întâlnirea cu sine și spre înțelegere. Și prin toate tehnicile studiate, Corina reușește să își conducă pacienții spre eliberare emoțională, spre regăsire. Ce poate fi mai minunat decât să contribui la întâlnirea ta cu tine?

Ce urmează?

Pas cu pas, Corina se îndreaptă spre visul ei dintotdeauna – aceea de a transforma un business boutique într-o clinică de succes. De succes pentru toți cei care îi calcă pragul și asta pentru că definiția acestui termen înseamnă pentru ea un singur lucru: oamenii la finele terapiei trebuie să zâmbească, iar asta poate fi secretul cu adevărat al unui profesionist. E-harte Consulting înseamnă transformarea unui vis „plămădit” în ascuns într-o realitate atât de frumoasă.

Viziune

Nu există nimic imposibil, iar viața este făcută să încerci, să descoperi, dar mai ales este făcută pentru a-i trăi prezentul. Înțelegerea de sine, dragostea față de semeni, această „săpătură” în inconștient – toate reprezintă pași mici, dar atât de mari pentru sufletul unui om.

Iți mulțumim că ești parte din România! România ești TU, sunt EU, suntem noi TOȚI! Și cu toții am pornit din PRISPA!

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *