„Iubesc frumosul! L-am căutat mereu, iar atunci când nu l-am găsit, l-am inventat! Eli Lăslean

 

Povestea lui Eli Lăslean a început în urmă cu 30 de ani, într-o Românie care învăța să viseze. La fel și ea, asemeni protagonistei Emma Hart din filmul „Prețul succesului, a reușit să-și urmeze propria pasiune și să-și transforme visul în realitate. Acest vis se numește Ellis. Într-o Românie care de abia înțelegea conceptul de design vestimentar,  Eli Lăslean, printr-o determinare și o ambiție de neclintit, pășea timid, dar hotărât, pe drumul către succes. Un succes care durează de peste 30 de ani.

 

Cu toate că acest drum nu a fost ușor, ea nu s-a dat bătută, ci s-a ridicat de câte ori  a fost nevoie, iar astăzi brandul Ellis este recunoscut în întreaga lume datorită creațiilor sale inovatoare și pline de eleganță. 

 

Și pentru toate acestea, dragă Eli Lăslean, ești brandul  nostru de 10 și de aceea te numeri printre acei îngeri pentru România, de care ne place să vorbim.

 

Cu o experiență vastă și o abordare unică, Eli Lăslean  combină tradiția cu modernitatea, creând astfel colecții care inspiră și încântă. Fiecare piesă de îmbrăcăminte este realizată cu atenție deosebită la detalii și cu o abordare unică, ceea ce a adus numele său în linia întâi a modei.   

În lumea sa, Eli este o artistă care își exprimă imaginația prin croieli ingenioase, țesături fine și culori vibrante, creând haine care nu doar îmbracă, ci și dezvăluie personalitatea și individualitatea celei care o poartă.

Eli Lăslean îmbină frumusețea și sensibilitatea cu realismul și profunzimea. Creațiile  ei sunt un amestec de elemente clasice și moderne, de o eleganță discretă și o sofisticare rafinată, care reflectă frumusețea subtilă a lucrurilor simple. Fiecare croială și fiecare cusătură sunt atent gândite pentru a crea un efect care să surprindă și să impresioneze.

Astfel, aprecierea nu a întârziat să apară. Eli Lăslean a îmbrăcat  multe femei celebre. De la femei deosebite din lumea  sportului Nadia Comaneci, Simona Amânar, Simona Halep, Laura Badea, Irina Covaliu la Angela Similea, Anca Țurcașiu, Alina Sorescu, Mădălina Manole la Alessandra Stoicescu, Monica Davidescu, Bianca Brad, Dana Săvuică și mai nou Andreea Marin.

De-a lungul carierei sale a avut zeci de expoziții în țară și în străinătate. De asemenea,  au fost organizate 5 evenimente de anvergură dedicate brandului Ellis și creatoarei Eli Lăslean:

 

Trei ediții ale Galelor Ellis – Eleganță și Fair Play ( 2002, 2003, 2004, București);

Un spectacol caritabil: „O speranță pentru Irina (2002, București);

Gala Ellis 30 – spectacol aniversar a 30 de ani de pasiune pentru modă (2022, București);

Gala Ellis 25 – spectacol aniversar a 25 de ani de pasiune pentru modă (2017, București)

 

Eli Lăslean nu este doar o antreprenoare de succes, ci și o persoană deosebit de carismatică și modestă, cu un talent extraordinar și o personalitate puternică.

 

Datorită muncii și dedicării sale pentru artă și frumos, Eli devenit un nume important în lumea modei, fiind considerată un reper al eleganței.

Aceasta este Eli Lăslean, o wonder woman prin definiție.

Dragă Eli  Lăslean, tu ești unul dintre acei oameni pentru care munții sunt doar niște piese de șah.

România ești TU, sunt EU, suntem noi TOȚI!

 

 

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *