Grijă, dragoste de semeni, remedii, ba mai mult decât atât – un proiect clădit cu multă dăruire pentru cei de „acasă”. Sunt farmaciile Top Pharma  – model de business 100% românesc, un brand construit de pe „prispa” casei am putea spune, de o familie ce n-a uitat niciodată lumea satului.

Și pentru tot ceea ce faceți, astăzi ne bucurăm să spunem că sunteți parte din cei acei îngeri pentru România despre care ne place să spunem.. Farmaciile Top Pharma înseamnă mai înainte de toate acea mână întinsă, urmă de speranță pentru cei ce se află în neputință. Suntem bucuroși să spunem și altora povestea voastră, în pagini de carte…

 

Cum a început povestea?

Începând cu anul 2010, au considerat nevoile pacienților aflați în zona rurală o prioritate pentru ei și de atunci au încercat să găsească soluții pentru ca Top Pharma să se regăsească în tot mai multe localități rurale, asigurând medicamente pacienților fără ca aceștia să trebuiască să parcurgă zeci de kilometri pentru a ajunge la farmacia de la „oraș”. Pornind de aici, visul unui antreprenor a devenit din ce în ce mai aproape de realitate. Astăzi, farmaciile Top Pharma pot fi găsite în localitățile Poiana, Odobești, Costești și două în Potlogi.

Personal medical devotat, aproape de pacienți, farmacii de 5 stele, remedii oferite pentru ca fiecare persoană să fie bine, dar și multe fapte bune – toate acestea i-au adus din ce în ce mai aproape de noi toți.

Și povestea lor continua cu Asociația Elen Medical Center, care asigură îngrijire medicală oferită de un medic de familie sau asistent medical, 30 de zile consecutive, pacienților ce solicită acest lucru și care beneficiază de bilet de trimitere.

Valorile companiei

Farmaciile Top Pharma înseamnă grijă, dăruire, dar mai ales înseamnă apropierea față de pacient. Cred întotdeauna că definiția succesului nu este altceva decât pasiune cu care pui totul la cale. De aceea, acolo unde există dragoste față de cei dragi nu ai cum să greșești vreodată. Iar valorile lor coincid, se pare, cu cele ale noastre, coincid cu România frumos construită.

Ce urmează?

Și pentru că niciodată nu trebuie să te oprești, pentru că trebuie să lupți continuu pentru ca visul tău să crească mare, iată că povestea continuă spre înfiintarea unui centru de recoltare analize care va fi dezvoltat în parteneriat cu Laboratoarele de analize Synevo, primul parteneriat la nivel comunal din județul Dâmbovița – fiind parte a lanțului de farmacii Top Pharma.

Un business făcut pentru sănătatea pacienților nu poate fi considerat altceva decât cea mai mare împlinire.

Viziune

Totul se poate, prin muncă, consistență, perseverență si o dorință mare de a ajuta oamenii. Totul este posibil atunci când vine vorba de oameni, medicamentele pot fi aduse la „țară” , astfel poți aduce contribuție.. Este viziunea farmaciilor Top Pharma. Și poate că nu există cuvinte suficiente spre a-i defini mai bine pe ei toți – cei aflați în echipa atât de frumos construită a farmaciilor din Dâmbovița.

Îți mulțumim că ești parte din România! România ești TU, sunt EU, suntem noi TOȚI!

 

 

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *