Ei spun despre ei că au „luat” de la natură cea mai bună metodă de filtrare a apei de la robinet, iar noi spunem despre ei că au reușit să facă tot ceea ce odinioară bătrânii spuneau că e bine – mai exact, să obțină o apă care „trece” peste 7 pietre.

Straturi de pământ, nisip, dar și o infinitate de roci și alte materiale naturale – iată cam care este cursul apei ce izvorăște din Pământ și până ajunge în pahare. Însă, mai e ceva, pentru calități excelente, apa mai parcurge un traseu – filtrele Finaqua. Și asta pentru că deși natura este darnică cu noi, nu la fel putem preveni tot ceea ce se întâmplă pe conductele îmbătrânite ale rețelelor din orașe.

Și pentru că ne dați o apă bună de băut, dar mai ales sigură pentru sănătate, ne bucurăm să fiți parte din clasamentul îngeri pentru România. Voi pentru noi însemnați siguranță, sănătate, doza de bine.

Cum a început povestea?

Atunci când spui Finaqua spui de fapt ambiție, dar mai ales dragoste față de sănătate. Povestea unor antreprenori nu stă scrisă în cifra de afaceri în creștere sau în rezultatele planului de business. Povestea lor stă în ambiția de a-și duce visul la bun sfârșit, în dragostea față de ceea ce au construit. Atunci când spui Finaqua spui Mihai și Adelina, dar și echipa cu care visul lor a fost dus pe zi ce trece mai departe.

Și chiar dacă nu poți aduce izvorul muntelui acasă, totuși prin ceea ce a creat Finaqua ai putea spune că beneficiezi cam de același lucru. Inspirați de natură, dar mai ales crezând în natură, Finaqua a creat o metodă de filtrare asemănătoare cu cea a naturii și astfel a reușit să ajungă la apa limpede, alcalină și fără impurități din pahare.

Valorile companiei

Puritate la puterea a doua, dar mai ales produse sigure și necesare pentru consum – iată pe scurt ce își dorește Finaqua.

Finaqua a pornit la drum cu un țel îndrăzneț, acela de a ne reaminti cât de importantă este apa. Într-o lume a consumerismului în care apa, cel mai important element care ne întreține viața, este exploatată în fabrici de producție a sticlelor din plastic și apoi îmbuteliată, ei au decis să producă natură în fiecare strop de apă.

Ce urmează?

Am putea spune simplu: filtre noi, dozatoare de apă, soluții pentru ca proprietățile apei să fie păstrate.

Viziune

Au vrut să îi redea apei respectul cuvenit. Să îi redea drepturile și libertatea din natură, acel loc în care se naște superputerea sa de a ne ține în viață.
A fost un drum anevoios, dar care s-a petrecut exact ca în natură unde apa, prin forța sa magică, își deschide singură calea spre calitate, prospețime și sănătate. S-au strecurat printre rocile dure ale mentalităților care spun că apa e doar o sursă de venit. Au răzbit prin straturile impermeabile ale provocărilor. Au spart barierele artificiale. Au îndepărtat din calea lor orice piedică și orice tentație. Și-au filtrat cunoștințele prin cele mai fine filtre și, astfel, au reușit să îi redea apei cele mai bune proprietăți ale sale.

Iți mulțumim că ești parte din România! România ești TU, sunt EU, suntem noi TOȚI! Și cu toții am pornit din PRISPA!

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *