Gabriela Miu Rinja este expert holistic de aproape 12 ani. Lucrează zilnic în cabinetul de nutriție din Londra, adresându-se comunității de români din diaspora. Știm despre ea că este specialist în nutriție metabolică și PsihoNutriție, a studiat un master în programare neurolingvistică, dar și psihologia legilor universale. Astfel a creat un concept unic de vindecare holistică, abordând oamenii ca întreg. Ne spune că ne aflăm atât în corpul fizic, cât și în cel mental, emoțional, energetic și spiritual și asta în același timp.

Astăzi este un om desăvârșit. La cei 50 de ani ai săi poate să ne spună multe. S-a trezit în urma unui șoc anafilactic și a unei come de 3 zile. Iar atunci când s-a trezit era altcineva, o persoană ce avea să treacă prin experiențe medicale grele, purta alături de ea un corp plăpând, cu un sistem imunitar slăbit. Reacții adverse și alergii, medicație pe termen lung, perfuzii și vitamine… de aici urma ca destinul să i se schimbe. A fost lecția de care a avut nevoie pentru ca ea să știe cum să îi ajute și pe alții. Și asta dacă scăpa cu viață. Diagnosticul medicilor a fost: 6 luni.

Pentru noi, este un înger pentru România pentru că lecția pe care a primit-o demult a transformat-o într-un om puternic, ce are în jur comunități de femei ce o urmează, ce o ascultă. Este persoana despre care vom scrie că a reușit, dar mai ales că oferă. Este omul ce se dedică altora și care se simte bine ori de câte ori îi întoarce pe oameni din boală spre sănătate.

Gabriela, despre DAR

DAR a devenit pentru Gabriela mai mult decât a dărui. Este acel cuvânt descompus din „ghidare”, astfel că ajută oamenii să aibă rezultate, pornind chiar de la gândurile proprii. Acordă mare atenție afecțiunilor și bolilor metabolice, urmărindu-le atât din punct de vedere alimentar, cât și psihoemoțional pentru a vedea ce anume se poate ascunde în spatele unor comportamente compulsive. Și este mult mai mult decât atât. Petrece ore în cabinet atât cu pacienții, cât și după ce ei pleacă, și asta pentru că vrea să găsească cele mai bune soluții care să îi conducă spre vindecare. Vorbește mereu despre trup și suflet, despre minte și energie, despre emoții – despre aceste corpuri care ne fac să fim compleți și fără de care nu ne-am mai putea găsi echilibrul.

Ea crede că i s-a vorbit de Sus. I s-a transmis că poartă Darul de a vindeca oamenii, iar de atunci dorește să îl integreze în absolut tot ceea ce face pentru ca semenilor săi să le fie bine. 

Pentru ea, business-ul înseamnă apropierea de oameni, identificarea nevoilor acestora, dar mai ales grija pentru necesitățile vitale – hrană, mișcare, somn, emoții și mindset. De atunci a tot studiat pentru că simte că niciodată nu e de ajuns pentru a fi mai bun, dar mai ales pentru a ajuta mai mult. Un om cald, o femeie simplă, dar mai ales persoana care a trecut prin „testul vieții” despre care astăzi vorbește că i-a fost lecția pe care trebuia s-o parcurgă pentru a-și face meseria bine. A fost lecția care a transformat-o în omul de azi, dar mai ales acea lecție care a făcut-o să aleagă un drum cu totul diferit. 

Îți mulțumim că ești parte din România! România ești TU, sunt EU, suntem noi TOȚI!

 

 

 

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *