Un business de succes începe întotdeauna cu un vis. Așa a început și proiectul Green Camp: cu niște tineri îndrăzneți, având buzunarele pline de visuri și o dragoste nemărginită pentru natură, dar și o dorință arzătoare de a o proteja cu orice preț.

Haideți să lăsăm deoparte agitația cotidiană și să facem împreună o plimbare cu ochii minții pe cărări de munte și izvoare repezi tocmai în mijlocul naturii, la Vadu Oii. Cu un aer rece și răcoros dincolo de munți, în Gura Teghii, natura  își așteaptă exploratorii cu brațele deschise. Odată ce ajungeți acolo, aventura începe cu adevărat. În mijlocul peisajului rural din Vadu Oii, Buzău, se găsește un loc unic de refugiu și relaxare: Green Camp. Noi am ajuns acolo și putem să spunem că astăzi, voi sunteți parte dintre cei 100 de îngeri pentru România și asta pentru că ne-am simțit ca acasă, răfățați de aerul proaspăt, bucate preparate cu gust și mai ales de voi – oamenii din spatele business-ului.

Pasiunea – mână în mână cu natura

In mijlocul padurii, intr-o poienita cu vedere la muntele survolat de vulturi, acesta este locul perfect dacă vreți să vă relaxați sau să vă încărcați cu energie pozitivă. În timpul zilei, puteți să vă bucurați de activități în aer liber, cum ar fi plimbări cu caiacele pe lacul Siriu, drumeții sau ciclism, dar va puteti si relaxa in zona hamacelor care stau la umbra in sunetul cristalin al raului.

Dacă sunteți în căutarea unor experiențe mai incitante, puteți face o tura de super rafting pe râul Buzău ori puteti escalada pereți naturali pentru ca apoi sa treceti cu tiroliana peste rau si admirați peisajul impunător de sub voi.  Sau pur si simplu, puteți pedala prin satele din zonă, încercând diferite gusturi culinare, precum ceaunul de oaie sau țuica locală. Toate aceste activitati sunt perfecte pentru a petrece timp de calitate in familie dar vă puteți testa si abilitățile de echipă in cadrul evenimentelor de tip team building

Fiecare colț al acestor munți adânci ascunde secrete ce așteaptă să fie dezvăluite de către cei curajoși.

Dar nu totul trebuie să fie despre acțiune și aventură. Dacă doriți să admirați natura, puteți face o plimbare liniștită prin pădure sau prin satele din apropiere, cu arome de flori proaspete și sunetele păsărilor cântând în fundal.

Seara, atmosfera devine romantică și relaxată, astfel că  o cină delicioasă la lumina lumânărilor și a stelelor este tot ce vă lipsește. Apoi puteti depana povesti in jurul focului sau va puteti retrage pe terasa cortului pentru a asculta raul si fosnetul padurii sub lumina lunii si a stelelor.

Vacanța la cort…

Cu corturi elegante ascunse în pădure, acest complex vă oferă o oportunitate rară de a vă conecta cu natura și de a vă elibera de stresul și agitația orașului, combinând confortul unei cazări moderne cu farmecul vieții în aer liber.

Personalul este mereu la dispoziție pentru a oferi asistență și sfaturi, iar bucătăria locală este o adevărată delicatesă pentru papilele gustative, datorită aromelor autentice și delicioase.

Pe lângă experiența deosebită pe care o oferă, Green Camp are și o abordare eco-friendly, respecta mediul înconjurător, recicleaza și compostează, reducând astfel amprenta de carbon și având un impact minim asupra mediului înconjurător.

Green Camp este cu adevărat un loc magic, unde poți scăpa de agitația orașului și te poți conecta cu natura într-un mod unic și special. Am putea spune că este un loc unde îți așterni gândurile în liniște, te eliberezi de stres și te bucuri de pacea interioară. Altfel spus, este acel loc în care timpul se oprește și lumea se transformă într-un colț de Rai.
Iți mulțumim că ești parte din România! România ești TU, sunt EU, suntem noi TOȚI! Și cu toții am pornit din PRISPA!

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *