Ori de câte ori ne aflăm în fața unui munte, știm că e greu – că tot ceea ce urmează înseamnă muncă și strădanie. Dar știm că tot după creasta sa este un orizont pe care merită să-l încerci. Și iată – Horațiu a ajuns sus, pe culme, de unde astăzi privește atent și spre ceea ce a fost cândva demult, privește spre drumul pe care l-a parcurs, dar mai ales se bucură de tot ceea ce a descoperit, clădind un business cu efort, cu implicare, dar și cu multă ambiție.

Este povestea lui Horațiu Gritto, român dus peste hotare, să spună despre noi celor de acolo că suntem oameni muncitori. Și iată un om simplu, din Mediaș, de fel, ajuns acolo pentru a  găsi soluții pentru românii ce-și doreau schimbarea – schimbarea locului pe care-l știu drept casă cu locul ce avea să îi găzduiască doar pentru o vreme.

Acum mai bine de zece ani a clădit Workroem, o agenție de recrutare forță de muncă pentru români, ca mine sau ca tine, o agenție unde fiecare nou venit are un nume și asta pentru că vine la pachet cu emoția unui nou început. Peste 200 de angajați, o companie clădită de la zero, cu ambiții mari, un sediu nou și o echipă ce îi este alături de dimineața până seara.

Și totuși…

Totuși, Horațiu petrece mult timp și în România. Și asta pentru că a dat startul unui business nou, cu încredere că totul este posibil dacă vrei.

A adus la Sibiu un concept construit de la zero – Techxsteel și Garden Art Trend. Mai altfel spus, în showroom-ul din Sibiu poți afla despre soluții de compartimentare interioară pe înălțime, prin schelet metalic – așa numitele mezanine, de ajutor pentru antreprenori cu ambiții – ce vor să-și dezvolte spațiile de producție și nu numai. Și tot acolo, nu ai cum să nu simți emoția din „grădină” și asta pentru că terasele și verandele din aluminiu sunt de cea mai bună calitate, având un design inovativ și astfel te transpun chiar acolo, acasă la tine, în căminul unde petreci clipe și momente dragi alături de prieteni. Mobilierul metalic, dar și cel cu foc, vin drept completare de frumos în amenajarea terasei tale.

Dincolo de business, om

Această „mână de fier” este dincolo de orice altceva un om, o persoană caldă, ce petrece ore întregi în birou, dar ajuns acasă e soț și tată. Predă seara ștafeta de la leader de business celei de „cap de familie”, de care i-e drag să vorbească și să se îngrijească.

Și da, astăzi îți mulțumim că faci parte din România, că ne reprezinți acolo cu drag și că ai adus aici idei noi, din lumi „noi”.

România ești TU, sunt EU, suntem noi TOȚI.

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *