Un loc descoperit de noi, o poveste astazi, dar și povestea de ieri.

Zidurile înalte, arhitectura deosebită, ne fac să ne îndreptăm spre perioada de altădată – atunci când hotelul a fost găzduit de drag – de drag de tot ceea ce urma să se întâmple în aceste locuri. Petreceri de seară, nobilime, ținute frumoase – toate aceste lucruri se întâmplau aici și nicăieri în altă parte,

Camere scăldate în soare, arhitectura de odinioară, toate te duc cu gândul spre treptele unui Palat, acolo unde lumea bună a nobilimii își spunea povestea de seara devreme până dimineața târziu, acolo unde „cascadele” de șampanie nu conteneau să se oprească, acolo unde bunul gust și rafinamentul erau definițiile unei lumi pe care o cunoaștem doar prin pagini scrise cu drag.

Hotel Palace Băile Govora este astăzi dovada vie a tot ceea ce s-a trăit altădată, este locul spre care revii de fiecare dată cu același drag, pentru a te bucura de răsfăț la cele mai înalte standarde, pentru a te bucura de o arhitectură deosebită – de stil eclectic, influențe art nouveau, dar și de un centru medical propriu.

Dacă vei căuta cazare în Băile Govora, Hotel Palace este destinația perfectă, fiind o locație de 4 stele, dar și singurul hotel din România ce beneficiază de centru medical propriu. Și pentru voi – locul acesta frumos, noi spunem astăzi că sunteți unul dintre cei 100 de îngeri pentru România.

 

1911 -prima cărămidă

Construit de arhitectul Ernest Doneaud, alături de inginerii Brătescu și Pukliky în perioada 1911-1914, hotel Palace Băile Govora are o arhitectură impunătoare, beneficiind de 132 de spații de cazare, restaurant a la carte, bar de zi, terasă, sală de conferință, magazin gen boutique cu artizanat hand made, centru balneo pentru afecțiuni respiratorii sau reumatismale, dar și de un centru SPA în așa fel încât oaspeții să se simtă cu adevărat răsfățați.

Hotel Palace Băile Govora pare să își spună și astăzi povestea, să bucure fiecare turist ajuns aici. Accentele arhitecturale de odinioară reușesc să completeze bine nevoi contemporane, demne de luat în calcul atunci când vrei răsfăț, eleganță, într-un loc emblemă. Întâlnești aici medici, asistenți generaliști, kinetoterapeuți, maseuri, asistenți balneofizioterapeuți – tratamentele de care beneficiezi fiind de cea mai bună calitate.

Hotelul dispune de peste 130 de spații de cazare, este o clădire impozantă, este un loc frumos, retras – în inima naturii. Este tot ceea ce ne lipsește în zile atât de grăbite și oaza de relaxare atunci când vrem să ne întoarcem spre noi, spre natură și mai ales spre frumos.

Conservat de nota 10

Și iată – chiar dacă clădiri monument istoric par să zacă triste din loc în loc, hotel Palace – Băile Govora este un spațiu atât de bine conservat încât nu ai cum să nu te întorci aici cu drag.

De aceea, povestea se spune de la primele trepte, de la ușa de la intrare – hotelul păstrând frumos tot ceea ce a fost odinioară și totul spre fericirea sufletului nostru, spre a ne bucura de întoarcerea spre nimic altceva decât spre Palatul de odinioară.

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *