Istoria se scrie cu acul pe pânză – cel puțin așa crede Anda Mănescu, cea care deține un loc atelier – acolo unde iile de Breaza se pare că păstrează încă tradiția de altădată. Și pentru că au reșit să scoată din lada de zestre a bunicii iile tradiționale, pentru că aici, în aceste locuri încă mai se vede o parte din trecutul nostru – pentru acest lucru spunem că să sunt parte din cei 100 de îngeri pentru România.

V-ați angajat să duceți arta broderiei mai departe, învățând de la bătrânii meșteri și adăugând propriul vostru stil. În fiecare produs pe care îl creați, transmiteți dragoste și pasiune pentru tradiția românească, asigurându-vă mereu că arta cusăturii manuale va fi întotdeauna o parte importantă din cultura noastră.

Despre ia de Breaza

Fiecare produs este cusut manual de către meșteri populari, dobândind astfel particularități unice, care adaugă o notă de originalitate și valoare fiecăruia. Prin aceasta, voi – cei de la ii Breaza promovați tradiția și cultura românească, în special pe aceste meleaguri unde modelele de ii specifice își au rădăcinile. Aceste modele au semnificații diferite și încărcătură energetică, însușite de-a lungul timpului și transmise din generație în generație. Iar noi ne uităm spre produsele voastre plini de uimire și mai ales bucuroși de tot ceea ce creați.

Ii Breaza este un brand care a reușit să îmbine tradiția cu modernitatea, promovând astfel cultura românească și frumusețea artei cusăturii manuale. Cu fiecare produs pe care îl creează, Ii Breaza transmite pasiunea și devotamentul pentru tradiția românească și încurajează oamenii să redescopere și să prețuiască valorile și obiceiurile populare.

Anda Mănescu, femeia poveste

Anda este o femeie simplă, dar ambițioasă, este cea care știe că nu poți să îți negi trecutul dacă vrei să mergi mai departe. Anda iubește tradiția și folclorul, dar mai ales portul românesc. Și de aceea, a creat Ii Breaza, un loc unde există încă acea zbatere a noastră către trecut, un loc poveste, așa cum ne place nouă să spunem. Și da, de această dată – Anda Mănescu este pentru noi dincolo de femeia antreprenor – acea româncă autentică, de care ni-i drag, de care ne place și mai ales pe care ne dorim să o descoperim. Anda Mănescu înseamnă ac și pânză, înseamnă un business creat de drag, cusut cu dragoste, așa cum îi place acesteia să-i spună.

Valori și misiune

Valorile lor sunt simple – mai exact, aplecarea spre trecut. Nu există loc mai frumos, mai ușor de imaginat decât lumea de altădată. Așa că nu poate fi nimic mai frumos de imaginat decât povestea noastră, a neamului de om bun. Nu poate fi nimic mai frumos de spus decât ceea ce transmite liniile țesăturii. Și de aceea, Ii Breaza și Anda Mănescu au o singură valoare – aceea de a nu uita trecutul, de a te întoarce de fiecare data spre locul cald al sufletului tău, spre România.

Iți mulțumim că ești parte din România! România ești TU, sunt EU, suntem noi TOȚI!

 

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *