Da, Ildiko Opriș – ești de-a noastră! Ești femeia ambițioasă, sinceră, caldă, care a creat totul din nimic. Ba nu! , ambiția despre care bătrânii noștri spuneau adesea „omul sfințește locul”. Și da – tu ai plămădit se pare o clinică, în care ea, ea și ea ajung de drag, se simt înțelese, dar mai ales pleacă cu siguranța că le va fi bine. Și pentru toate aceste lucruri, noi îți spunem de drag astăzi că ești unul dintre cei „100 de îngeri pentru România”.

Și ca orice poveste, totul are un început….

Un lucru e cert, nimic nu se poate fără nopți nedormite, fără planuri asumate, fără „eu vreau și încerc”. Așa a fost și în cazul ei – Ildiko Opriș, fondator al clinicii Feminas Med – o clinică tip boutique, situată în centrul Capitalei, o clinică ce beneficiază de aparatură performantă, dar mai ales de medici care să cunoască cum să folosească în detaliu fiecare aparat. Și clinica n-ar fi clinică dacă tu i-ai lipsi, cel puțin noi așa credem.

Și am văzut asta de la început. De la angajat la angajator, de la vis la realitate – pare un drum lung, dar deloc imposibil pentru tine. Ușor obositor, însă zâmbetele pacienților par să plătească pentru tine orele de nesomn. Povestea e una lungă… De la o clinică mică, situată în Dorobanți și asta pentru că pentru toți începutul e greu, astăzi, totul s-a transformat într-o clinică cu 5 cabinete medicale, centre de recoltare, toate completate de cabinet de nutriție și diabet și cabinet de psihologie.

Când modestia vorbește

Și ce bine ar fi dacă modestia ar vorbi în locul nostru. Ce bine ar fi dacă ea, ar ști să ne spună atât de bine povestea. Ce bine ar fi dacă ne-ar lăsa să fim mai liberi…Și pentru Ildiko Opriș, cuvântul modest pare să fie secretul „cules” de acasă, de la mama și de la tata, așa că ne spune adesea că uneori mai bine-i să nu te arăți lumii și nu pentru că nu ai avea ce să-i arăți, ci pentru că așa știi tu că-i mai „bine”.

Noi astăzi, vorbim pentru tine și vrem să îți spunem povestea. Vrem să spunem despre tine și clinica Feminas Med, vrem să spunem că ai creat acel spațiu primitor pentru orice femeie care are nevoie și l-ai creat doar printr-o singură monedă – muncă multă, trudă și dorința de a-i aparține locului pe care tu însuți l-ai creat.

Terapeut de cuplu și familie

Și parcă venită drept completare, profesia ta aduce contribuție. Când și când te afli în cabinet, susții, le vorbești celor ce au nevoie, încerci să îi faci să înțeleagă – să se accepte pe ei înșiși. Și iată că se poate – sute de ore de terapie, sute de ore în cabinet. Se poate să fii ce îți place, dar mai ales se poate să ai grijă de Feminas Med – clinica creată cu pasiune multă.

Și pentru asta, noi îți mulțumim!

Iți mulțumim că ești parte din România! România ești TU, sunt EU, suntem noi TOȚI! Și cu toții am pornit din PRISPA!

 

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *