„…pentru că muncesc 24 de ore din 24 la acest brand și pentru că iubesc și am încredere 100% în produsele și în ideea mea.” Este Irina Jumară, de profesie inginer chimist, iar astăzi fondatoarea brandului BeOne Luxury Cosmetics. Din dragoste pentru frumos și dorința de a aduce pe piața românească produse cosmetice naturale de înaltă calitate, cu eticheta curată și care să spună o poveste în același timp, Irina s-a informat o vreme, a citit, și-a adus aminte de rețetele învățate în facultate și a creat – a creat un business de la zero ce se identifică cu ea însăși, un business ce astăzi crește văzând cu ochii și asta pentru că există transparență, calitate, există gama de cosmetice creată din mâinile Irinei.

Irina spune despre produsele ei că atunci când natura întâlnește glamourul, cosmeticele sale de lux prind contur! Totul este atât de simplu pentru Irina deoarece  businessul ei înseamnă pasiune, produse cu poveste, din inima naturii. Și Irina Jumară are o poveste pentru noi, care a început de mult, în laboratorul de „săpun”.

Cu ceva timp în urmă, în cadrul unui laborator de la facultate – Politehnica București, Chimie Aplicată și Știința Materialelor, numit de studenți și laboratorul „de săpun”, Irina și colegii ei au învățat să facă săpun. Își amintește că a fost fascinată de-a dreptul. Deși știa cum se face un săpun, încă din copilărie, în cadrul acestui laborator a înțeles că un săpun bun este dat de calitatea grăsimilor utilizate și că untura de porc, pe care o folosea bunica ei, se poate înlocui cu ulei de cocos sau mixuri de uleiuri și unturi vegetale cu proprietăți minunate pentru piele. De asemenea, dacă se folosesc argile minerale, uleiuri esențiale, plante și flori, se poate crea un produs de-a dreptul spectaculos. Cu aceste amintiri de odinioară, păstrate atât de bine în sufletul ei, dar mai ales cu dorința de a începe un bussines, la scurt timp după nașterea copilului său, Irina a început să se documenteze, să recitească teoria din facultate și astfel a ajuns la primele sale rețete, pe care le-a testat și adaptat luni întregi până când a spus: „e timpul!” E timpul pentru gama BeOne Cosmetics, e timpul ca publicul să cunoască produsele ei, să le cunoască proprietățile, să le folosească și mai ales să le îndrăgească. A ajuns la un număr de 18 rețete de săpunuri și, la cererea celor apropiați, a reușit să facă și câteva rețete de uleiuri pentru corp și săruri de baie. Și gama nu se termină aici, este de-abia începutul unui business clădit din pasiune, din dragoste pentru toți cei ce vor să beneficieze de produse de bună calitate.

Irina Jumară este pentru noi un om cu inițiativă, care a reușit să-și realizeze visul, pornind de la dragostea față de calitate, dar mai ales față de rețetele de săpun de „altădată”, artizanale. Este acel om determinat care petrece ore întregi pentru a aduce un business care a început cu o idee, cu o amintire a bunicii, la nivelul unor produse de top. Ne arată că nu poți să îți realizezi visul până nu încerci. Nu ști dacă planurile tale de business se vor transforma într-o reușită până nu stai față în față cu publicul tău. Irinei nu i-a fost teamă, a încercat, a răspuns oricăror provocări cu „se poate” și a reușit. Iar astăzi ne este exemplu și scriem despre ea.

Îți mulțumim că ești parte din România! România ești TU, sunt EU, suntem noi TOȚI!

 

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *