„Când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit!” Și dacă totul a depins de ea, Loredana Iancu a demonstrat că este omul potrivit la momentul potrivit. Astăzi, putem spune simplu – e consultant financiar într-una dintre cele mai mari companii de asigurări – Metropolitan Life, dar și consultant financiar și fiscal. Este un profesionist desăvârșit, este persoana care vorbește despre taxe și impozite, este cea care te ascultă și care te îndrumă să acționezi în favoarea ta. Și tot ea, desenează. Face cerc peste cerc și îți arată pe foaie de hârtie cum poate arăta viitorul tău. Îți arată unde te afli, dar mai ales spre ce trebuie să te îndrepți.

Pentru noi, Loredana Iancu este un înger pentru România și asta pentru că nu vinde visuri, ci pune pe tavă cunoștințele fiscale pentru a crea acele planuri de investiții potrivite pentru tine, pentru copiii și părinții tăi, dar mai ales pentru sănătatea ta. Altfel spus, este acel om de care avem nevoie atunci când vrem să ne asigurăm că ne va fi bine și mai târziu. 

Loredana, despre planuri și viață

20 de ani de cunoștințe financiare și fiscale și totuși Loredana afirmă simplu: „sunt consilier.” Atentă la tot ceea ce îi spui, face calcule și te ajută să găsești acel plan financiar care să ți se potrivească perfect, dar mai ales care să te ajute să te pui la adăpost atunci când viața ar putea lua o altă întorsătură. Crede că viața este despre oameni și comunități, dar mai ales despre grija față de noi.

E mamă, și poate chiar asta a determinat-o să urmeze o cu totul altă cale. A îndrăznit și și-a urmat instinctul. Și asta pentru că voia timp mai mult pentru ea, dorea un mediu de lucru benefic, dar mai ales voia să le transmită și altora ceea ce ea a intuit că trebuie făcut. 

Astăzi, are acel vision board pentru ea, dar și pentru cei pe care îi reprezintă. Include acolo tot ceea ce vrea să realizeze în perioada următoare, dar mai ales ce și-ar dori pentru clienții ei, astfel încât să le fie bine. Soluțiile despre care vorbește sunt simple, la îndemână, singurul secret constă în a fi atent la tot ce te înconjoară.

Practică recunoștința. Nu stă mult pe gânduri să spună „mulțumesc” pentru o nouă zi, pentru o cafea bună sau pentru un om pe care tocmai l-a cunoscut. Știe că atunci când spui „mulțumesc” te afli în tabăra celor norocoși. Ne amintește întotdeauna că, dacă îți poți începe ziua cu drag de lucrurile simple, dar și cele mai importante – viața și familia –  ești fericit și împlinit.

Iar de acolo, totul devine mult mai simplu, frumos și benefic pentru tine. Îți este mai bine ție și celor apropiați ție. Și dacă ea oferă, poate că a venit timpul să îi spunem că pentru noi este omul bun, dar mai ales omul drag nouă. Și asta pentru că a demonstrat că niciodată nu trebuie să te oprești din cunoaștere, dar mai ales pentru că ne asigură că totul va fi bine, că viața ne poate aduce beneficii și mai târziu, că va rămâne la fel de frumoasă.

Îți mulțumim că ești parte din România! România ești TU, sunt EU, suntem noi TOȚI!

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *