MECENA.ART – Not your usual gallery este un univers de frumusețe și inspirație, un loc în care arta și sufletul se împletesc într-un mod armonios, oferindu-ne o experiență unică de descoperire și bucurie estetică. Este locul în care poți înțelege și aprecia arta, plină de creativitate și sensibilitate, care te poate încărca cu energie pozitivă și frumos.

De la primele momente în care intri în contact cu creațiile artiștilor MECENA.ART – pictură, sculptură, grafică, artă textilă, fotografie, obiect de artă –  simți că te afli în fața unui univers fermecător, plin de culoare și formă.  Și pe noi ne-ați inspirat cu poveștile voastre, cu poveștile artiștilor pe care îi reprezentați, cu numărul de lucrări pe care îl aveți în portofoliu și pe care le prezentați cu atât de multă grijă. Și de aceea, astăzi sunteți parte dintre cei 100 de îngeri pentru România.

Odată ce intri în lumea MECENA.ART, este imposibil să nu fii cucerit de frumusețea și originalitatea fiecărei creații. Fiecare operă de artă este unică și specială, având o poveste proprie și o semnificație aparte, inspirată de natură, cultură, viața cotidiană sau cele mai profunde trăiri și emoții.

Totodată, MECENA.ART se remarcă și prin implicarea în proiecte sociale și culturale, sprijinind atât artiștii și promovând valorile autenticității și durabilității, cât și cauze sociale care fac lumea mai bună.

MECENA.ART – Not your usual gallery este partenerul ideal în pornirea sau completarea unei colecții de artă.

Într-o lume tot mai digitală, unde interacțiunea umană este adesea redusă la un simplu „like” sau „dislike”, pictura ne oferă oportunitatea de a ne conecta cu alți oameni și cu noi înșine într-un mod mai profund și autentic. Prin intermediul culorilor și formelor, pictura ne oferă o modalitate de a ne exprima sentimentele și emoțiile într-un mod inefabil care scapă cuvintelor și raționalității.

Despre toate aceste lucruri este expoziția de artă MATCHING SOULS.

Este o poveste despre legătura care se formează între sufletul tău și sufletul lucrării pe care o privești. Este o poveste despre firul magic pe care îl vei înnoda cu fiecare operă de artă. O poveste în care orice emoție care te pătrunde este un semn al unei legături dincolo de cuvinte și de norme.

Haideți să facem cunoștință cu artiștii ale căror opere de artă fac obiectul acestei expoziții:

Despre Cristina Demian

„Cred că prospețimea și actualitatea artei vine din permanentă căutare. Mă regăsesc în ideea de pictură ca o lume subiectivă. Arta pe care o fac este foarte rar inspirată din exterior, sursa mea de inspirație rămâne interiorul, al meu sau al altor oameni pe care îi transform în personaje ce transmit o emoție sau o stare de spirit. Motivul pentru care pictez este pentru a mă cunoaște pe mine prin intermediul picturii.”

Despre Ingrid Juncanariu

„Actul meu artistic nu reprezintă doar o metodă de manifestare a esteticului. De cele mai multe ori, începutul creației mă surprinde într-o postură de gânditor. Imaginația mea plăsmuiește pe acea suprafață o compoziție…niciodată nu am răbdare să-mi creionez dinainte schițe. Sunt foarte atrasă de latura parapsihologică care depășește universul nostru newtonian. Caut să materializez aceste informații  în creația mea. Ador să visez prin pictură!”

Despre Emanuel Chiriac

Emanuel Chiriac este un artist cu o viziune matură, care și-a găsit vocea artistică într-o formă care echilibrează conceptele artei bizantine și formele filiforme ale lui Giacometti. Acestea reflectă direct studiile lui – conservare și sculptură, amestecul perfect care creează forme unice care să transceadă obișnuitul. Temele lui urmează o linie spirituală captivă într-un moment din timp, în care surprinde secunde din viața noastră, momente care, de cele mai multe ori, trec mult prea rapid, lăsând în urmă noi și noi semnificații. „Produsul modelării materiei este o fuziune dintre personalitate și crezul artistic personal.”

 

MECENA.ART îți mulțumim că ești parte din România! România ești TU, sunt EU, suntem noi TOȚI.

 

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *