micriLumea este casa noastră și suntem datori să o conservăm și să o lăsăm mai bună decât am găsit-o. Pornind de aici, s-a construit business-ul casei de bijuterii Micri, un brand de lux, rafinat, unic, prezent în România din anul 1991.

Activează într-o lume plină de emoție, de povești sincere, într-o lume în care artiștii casei de bijuterii Micri sunt plătiți cu moneda bucuriei, a recunoștinței, a dragostei ce pare că nu ar avea nicicând final.

Bijuteriile voastre strălucesc pe degetele celor ce le poartă, iar voi astăzi străluciți pentru noi prin tot ceea ce faceți. De aceea, de la povești cu diamante – noi astăzi vom spune despre voi că sunteți parte dintre cei 100 de îngeri pentru România și ne bucurăm să fiți printre noi.

Micri, poveste de demult…

Un business nu poate rezista timpului fără pasiune, la fel cum niciun inel nu poate transforma viața unei persoane precum ar fi cel de logodnă. Și voi astăzi, se pare că ați făcut cu noi o promisiune de-o viață. Încă din anul 1991 în piața de bijuterii din România, iată că și astăzi povestim despre voi ca fiind un brand solid, un loc frumos, acolo unde oamenii vin și cer sfaturi, cer surprize și primesc la pachet emoții. Ați făcut un jurământ se pare, de a vă menține drept cel mai cunoscut brand de bijuterii din România. Și poate că nu numai timpul a fost cel care v-a clasat într-un brand solid, ci mai degrabă pasiunea și povestea adăugată în fiecare pereche de cercei, în fiecare inel sau colier creat.

Tot ceea ce vedem la voi înseamnă mai mult decât o simplă colecție de bijuterii, înseamnă acea emoție trăită mereu în doi și dăruită de cei ce au realizat creația.

Casa de Bijuterii Micri înseamnă povestea unui brand, a unui brand construit de drag, dar mai ales cu drag de toți cei ce aleg să poarte bijuterii cu diamant.

Creativitatea, perseverența, viziunea, dar mai ales integritatea sunt cele cinci argumente pentru care un brand nu poate fi povestit mai frumos decât Micri. Toate acestea înseamnă pentru ei punctul de plecare în orice pas spre dezvoltare, înseamnă misiune, dar mai ales direcția spre care se îndreaptă întotdeauna cu plăcere.

MICRI – locul unde se poate construi orice

Micri înseamnă uneori încercări făcute pe teren necunoscut și asta pentru că toți cei de aici știu cât de important este un brand construit cu trudă și efort. Își asumă deopotrivă și pierderea, dar și câștigul, știind că doar astfel poți deveni partener de „generații”. Sunt partenerii generațiilor actuale, dar ceea ce își doresc este să devină brandul spre care generațiile viitoare să se îndrepte ori de câte ori vor să facă un astfel de cadou unei persoane dragi din viață.

Micri – într-un cuvânt înseamnă bijuterii create cu sens, cu drag, dar mai ales cu multă emoție. Emoția primelor proiecții și mai apoi emoția celor ce le poartă. 

Iti multumim ca esti parte din Romania! Romania esti TU, sunt EU, suntem noi TOTI! Si cu totii am.pornit din PRISPA!

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *