Bucurie…în asta constă rezumatul poveștii de mai jos. Design-ul unui zâmbet – și iată că se poate. De la schițe arhitecturale, planuri de business, iată că ajungem la schițele propriului nostru zâmbet și asta pentru că cea mai mare valoare pe care o deținem este proiecția omului din oglindă, cel pe care îl privim în fiecare dimineață, mândri că ne aparține.

Neoclinique sau Smile Design Clinic înseamnă o poveste iscusită a unor antreprenori ambițioși – Cristina și Nuțu Toader, cei care astăzi pentru noi înseamnă un model de business, clădit cu stăruință, dar mai ales cu multă pasiune. Suntem bucuroși ca voi să fiți parte din cei 100 de îngeri pentru România, iar noi zâmbim către voi cu recunoștință că v-am întâlnit și iată că astăzi spunem mai departe și altora despre voi…

Poveste de antreprenor…

Cristina și Nuțu Toader înseamnă astăzi un proiect de business clădit cu mult drag și pasiune. Și asta pentru că sunt conștienți că în puterea unui brand stă „ascuns” contactul cu pacientul. Relația lor cu toți cei care le calcă pragul, ar putea fi definită ca una de-o viață și asta pentru că prin dăruirea cu care se întâmplă lucrurile în clinică se reușește să se ajungă în cele din urmă la rezultatul final – la bucuria de a zâmbi liber.

Începuturile unui business nu sunt dintre cele mai ușoare, dar merită întotdeauna să te întorci spre ele și să dobândești înțelegerea unor acțiuni. Așa s-a întâmplat și în cazul Neoclinique. Dacă astăzi vedem o clinică modernă, cu aparatură de ultimă generație, o echipă solidă, dar mai ales numeroasă, atunci, demult, acest „Bentley” al stomatologiei din România a „cercetat” ideea de business pe terenuri mișcătoare și totuși s-a întors către calitate, valoarea pacienților, către echipă cu experiență, către inovație. Și astăzi sunt mândri de tot ceea ce au creat.

Visul de ieri, adevărul de astăzi

Și da, visul de ieri a devenit realitatea de astăzi, o realitate de care ne bucurăm cu toții. O clinică medicală de 5 stele, unde pacienții se simt incredibil, mai frumoși, mai încrezători, o clinică ce îți dă curajul de a zâmbi fără motiv și asta pentru că fiecare pășește aici într-un fel și pleacă diferit, cu dinți aliniați, cu schimbări ale fizionomiei – schimbări în bine.

Mii de pacienți mulțumiți, personal medical implicat, clinică de ultimă generație – toate acestea au transformat visul Cristinei și al soțului ei în ideea că se poate – se poate orice dacă vrei, muncești, te perfecționezi și ești implicat 100% în afacerea pe care o deții.

Și totuși …ce urmează?

Dacă programul de ieri era de peste 12 ore petrecute în clinică, sau poate chiar mai mult, astăzi ei continuă în același ritm. Dar totuși, ei doi, mâine, se visează la plajă, în timp ce clinica ar putea genera pe mai departe bucurie pacienților. Și totuși, acesta din urmă ar putea rămâne un vis pentru că dragostea de ceea ce fac au transformat Neoclinique în a doua lor casă, de care nu ar putea sta departe mai mult de câteva zile.

Iți mulțumim că ești parte din România! România ești TU, sunt EU, suntem noi TOȚI! Și cu toții am pornit din PRISPA!

 

 

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *