Nina este exemplul viu de „SE POATE”! Te uiți la ea și înțelegi că visele chiar pot deveni realitate dacă muncești pentru ele! Mai mult decât atât, Nina găsește întotdeauna pentru tine un cuvânt de încurajare, de susținere, de motivare! Știe să-ți pună degetul pe rană, astfel încât s-o vezi, s-o conștientizezi și s-o vindeci.

Iată ce ne spun despre ea cei pe care îi ghidează în procesul de autocunoaștere 1 la 1 sau în cursurile sale. Și acest lucru ne-a făcut curioși și pe noi să o descoperim mai mult și iată că acum povestim despre ea ca fiind unul dintre acei îngeri pentru România, demni de observat, dar mai ales de „spus” mai departe.

Nina Ștefan este dincolo de orice altceva o femeie simplă, care a descoperit „secretul” de a ajunge pas cu pas mai aproape de ceea ce ai putea fi cu adevărat ca ființă umană. Vorbește cu drag despre suflet, minte și corp și crede că aceste componente au nevoie de aliniere între ele pentru a ajunge la echilibru interior și armonie.

Dar povestea ei începe cu … propria sa descoperire după o prăbușire totală, pe toate planurile vieții: faliment, divorț și probleme de sănătate care au dus-o la un pas de moarte în 2013.

Astăzi este o femeie împlinită pentru că a reușit să se reconstruiască de la temelie, din ruinele în care a ajuns la un moment dat. A învățat să se ridice și a ales să devină acea femeie la care cândva doar visa. S-a aflat într-un război al sufletului ei – și poate de aici și titlul cărții sale de căpătâi, cea care a trezit și a inspirat mii de oameni („Războiul Sufletului – Durerea de azi, puterea de mâine”) și iată că a aflat astfel „Secretele transformării” din propriile experiențe și din studiile făcute, iar acum le dă mai departe în propria emisiune la radio Terranova și prin cursurile sale atât live cât și online.

Academia Sufletului – sau cum să te întorci spre tine

Am aflat despre tine că vei pune bazele unei Academii a Sufletului și nu putem decât să-ți mulțumim pentru asta. Dacă de fiecare dată alegem să ne educăm mintea, iată că tu te-ai gândit pentru noi să alegi să educi sufletul, să îl alinți și să îl simți mai mult, să afli ce i se întâmplă, să îi vezi traumele, să îi dai la o parte măștile pentru ca la final noi toți să fim … să fim așa cum suntem – liberi, autentici, frumoși și împliniți.

Și știm că vei reuși pentru că tot ceea ce faci este din iubire pentru viață și pentru oameni, cu dedicare – cu multă implicare, dar mai ales oferind traininguri și sesiuni de coaching 1 la 1 într-un mod personalizat, pornind de la nevoia fiecăruia. Printre altele, ai pus bazele unei  comunități de femei prin care vei întări rădăcinile autoeducației și autocunoașterii, dar mai ales a iubirii autentice.

Răbdare, dar mai ales dedicare. Viziune, dar mai ales pasiune – iată secretul pentru care clienții spun despre tine că ești omul alături de care își vor continua mai departe misiunea spre ei. Și știm că alături de tine vor reuși – vor reuși să fie plini de bucurie, de iubire pentru ei.

Și chiar dacă ai luptat cu tine, tu crezi astăzi că a meritat. A meritat și le spui și lor – celor ce te însoțesc  – că acest travaliu al sufletului nu este altceva decât moneda plătită pentru propria renaștere!

Îți mulțumim că ești parte din România. România ești TU, sunt Eu, suntem noi TOȚI.

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *