Palatul din centrul Capitalei, clădirea monument istoric situată aproape de Calea Moșilor Vechi…

Dacă pe vremuri, nobilimea se plimba în voie prin aceste locuri, dacă acum mulți ani în urmă reușeam să vedem semeția fiecărei clădiri, astăzi, cu greu pare-se că mai poți descifra tot ceea ce a fost odinioară. Și totuși, în zona de centru, acolo unde există „tipare” arhitecturale de tot felul, într-un loc liniștit, pare să stea ascuns Palatul Noblesse – un loc cochet, desprins parcă dintr-o lume în care timpul a rămas „priponit” atunci, undeva departe…

Și totuși nu este chiar așa… Timpul a trecut, locului i-a fost hărăzit să i se întâmple multe, de la transformări mai mici la unele mai mari și totul până când Loredana și Silviu Preda au reușit să clădească și parcă să spună povestea a tot ceea ce a fost odinioară ascuns între pereții impozanți. Și pentru tot ceea ce ați știut să conservați, pentru toată truda și zbaterea voastră, dar și pentru locul ce avea să devină cel mai frumos studio de design interior din România, noi astăzi vă spunem că sunteți parte dintre cei 100 de îngeri pentru România.

Și povestea lor începe cu spațiul

Îndrăgostiți de frumos, de ideea de cămin, de lux și eleganță, Loredana și Silviu Preda și-au dedicat întreaga viață descoperirii frumosului unde altundeva decât în interiorul căminelor. Mai mici sau mai mari, fiecare loc care le-a trecut prin mână a căpătat acea notă de eleganță, acel aer misterios, acel spațiu demn de cămin și mai puțin de casă, acel loc cu personalitate. Și iată că de aici…apare Palatul Noblesse.

Astăzi, Noblesse e pentru noi o lecție de istorie, este o clădire emblemă, un spațiu dedicat eleganței clasice, impunator și fascinant prin fiecare detaliu architectural, care se găsește în sălile sale, dar unde tehnologia modernă este  integrată perfect.

 

Loredana Preda – vis de antreprenor

De la Studio Design la Palatul Noblesse – un loc al evenimentelor cochete, dar și un showroom spectaculos – Loredana Preda este persoana ce se bucură în fiecare clipă de tot ceea ce i-a fost dăruit să trăiască. Și asta pentru că face totul din pasiune și mai ales pentru că știe că doar arta reușește să aducă oamenii împreună, să le atingă cele mai profunde trăiri. Iar în Palatul Noblesse totul este magic. Fiecare oaspete este plimbat cu atenție prin fiecare camera și pare-se că Palatul spune o poveste. Povestea a ceea ce a fost odinioară, dar mai ales povestea a ceea ce este. Un loc unde se poate întâmpla magie, un loc unde există bucurie, dar mai ales acel loc de care se pot bucura toți cei care îndrăznesc să-l cunoască și să treacă dincolo de porțile ferecate.

Povestea de-atunci spune că prin 1881 a început construcția acestei minunate clădiri și încă de pe atunci au existat numeroase încercări, astfel că Palatul a fost reconsolidat de curând și totul pentru bucuria noastră.

O poveste spusă cu tâlc chiar de spațiul în care te afli, emoție plămădită cu drag de cei ce-au ales să păstreze – iată pe scurt povestea Noblesse, dar și Studio Design – cel mai mare studio de design interior, dar mai ales acel studio găzduit de un palat.

Iți mulțumim că ești parte din România! România ești TU, sunt EU, suntem noi TOȚI! Și cu toții am pornit din PRISPA!

 

 

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *