Dorința de a reuși și de a clădi un business de succes este una dintre cele mai puternice forțe care motivează oamenii să-și depășească limitele și să se îndrepte către visurile lor.

Este o călătorie plină de provocări, dar și de satisfacții și împliniri. De multe ori această dorință pornește de la o idee, de la o viziune clară. Este ca și cum am avea o scânteie în noi care ne arată calea pe care trebuie s-o urmăm pentru a ajunge acolo unde ne dorim. Dar ideea în sine nu este suficientă, este nevoie și de o abordare strategică, o planificare riguroasă și o executare excelentă pentru a prinde viață. Așadar, povestea unui business de succes începe cu multe încercări și necunoscute, dar peste toate stau perseverența și dorința de a reuși.

Pentru noi sunteți parte din cei 100 de îngeri pentru România și asta pentru că ați reușit să clădiți un loc de cazare cu „tâlc” și poveste.

Despre voi

În mijlocul văilor, ce se îmbină frumos într-un labirint verde, se ridică Casa Matei, o reședință veche și impunătoare, aflată în satul Berca, din județul Buzău. Construită în secolul al XIX-lea, această casă fermecătoare este unul dintre cele mai frumoase exemple de case tradiționale românești.

Arhitectura deosebită, care emană o atmosferă rustică și autentică, cu detalii tradiționale ce aduc un farmec aparte, și amplasarea într-o zona pitorească, înconjurată de păduri și dealuri, fac din această pensiune o oază de liniște și relaxare. Și mai este ceva ce trebuie să știi: este prima pensiune culturală din România.

Zidurile solide, cu tencuială albă și ferestre mari, decorate cu lemn sculptat, permit luminii să pătrundă în interiorul casei, dezvăluind astfel frumusețea sa nealterată.

Înăuntru, „Casa Matei“ este la fel de impresionantă. Camerele spațioase sunt decorate cu mobilier din lemn masiv, care se îmbină perfect cu elementele moderne pentru a crea o atmosferă primitoare și confortabilă.

Vizitatorii pot explora interiorul casei și frumusețea grădinii sale, dar, totodată, se pot delecta cu preparate tradiționale românești, pregătite cu pasiune și mâini pricepute. Gazdele se îmbracă în costume populare pentru a aduce un plus de autenticitate și pentru a transmite turiștilor atmosfera de basm.

Înapoi în timp…

Pe lângă frumusețea sa arhitecturală, „Casa Matei“ este și un loc plin de istorie. În urmă cu mai bine de un secol, această casă era locuită de o familie nobiliară, ale cărei povești și tradiții au rămas înrădăcinate în pereții acesteia.

Astăzi, „Casa Matei“ este o atracție turistică foarte populară, ce ne oferă ocazia de a descoperi o parte din istoria și cultura noastră.

Această pensiune din inima Munților Buzăului este locul unde te simți  acasă. Este acel loc unde frumusețea naturală întâlnește confortul modern și ospitalitatea autentică românească. Tot aici oamenii sunt calzi, cu brațe larg deschise, gata oricând să-ți dăruiască ce au ei mai bun.

Fie că ești un pasionat de istorie, un admirator al arhitecturii sau doar un călător curios, „Casa Matei“ este o destinație care merită să fie descoperită și premiată. Este un loc unic, cu un farmec aparte, care îți rămâne imprimat în minte pentru mult timp după ce îl vizitezi.

https://www.casa-matei.ro/

Tel: 0722.601.300 / 0722.677.171 / 0238.510.830

Iți mulțumim că ești parte din România! România ești TU, sunt EU, suntem noi TOȚI! Și cu toții am pornit din PRISPA!

 

 

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *