Kinetobebe – un loc pentru și despre copii, o asociație cu un nume modest, dar care a reușit să aducă schimbări mari. Deficiențe de mers, de coordonare, copii cu probleme de sănătate – ce au nevoie de terapie – aceștia devin de mici pacienții Kinetobebe. Și asta pentru că aici există speranță, și anume aceea de a se face bine.

 

KinetoBebe este un loc special, plin de culoare și energie, unde copiii sunt încurajați să exploreze și să învețe prin intermediul jocului și al mișcării. Acest loc a fost creat cu multă pasiune și dedicare de către un om minunat – expert economist, licențiat în Management Sanitar – de meserie: Ana Raluca Chișu.

 

De când am avut ocazia să o cunoaștem pe Raluca, am fost uimiți de energia și devotamentul pe care le investește în munca sa. Este o femeie cu o inimă mare, dispusă să facă orice fel de sacrificiu pentru a ajuta un copil aflat în nevoie. Dincolo de asta – Raluca coordonează trei sedii Kinetobebe, dar și o salină și și-a asumat responsabilitatea echipei, dar mai ales și-a luat angajamentul față de cei mici că îi va face bine.

 

Cu o experiență vastă în domeniul kinetoterapiei, Raluca a decis să-și dedice munca în mod deosebit copiilor cu nevoi speciale, știind că aceștia necesită mai mult sprijin și îndrumare în perioada lor de creștere și dezvoltare.

Cu multă implicare, Ana Raluca Chișu și-a dedicat tot timpul îmbunătățirii vieții copiilor cu nevoi speciale și, prin intermediul asociației sale, oferă un exemplu de speranță și generozitate pentru întreaga comunitate.

 

KinetoBebe înseamnă 13 ani de activitate, astfel a devenit prima rețea de centre de recuperare exclusiv pediatrică din România. Acesta oferă o gamă largă de servicii de kinetoterapie și psihologie pentru copii, de un real ajutor pentru dezvoltarea fizică și emoțională a celor de vârste fragede.

 

Ana Raluca Chișu, împreună cu echipa sa, au derulat o serie de proiecte inovative, extrem de așteptate și benefice pentru copiii cu nevoi speciale, precum  Bursele de terapie, Swimathon București 2022, Maparea serviciilor medicale pediatrice din România, Traseul medical al pacientului copil diagnosticat cu boli neurologice – proiect dezvoltat împreună cu UNICEF România. Acestea sunt doar câteva dintre ele.

 

Când am avut ocazia să-i întâlnim pe oamenii de la KinetoBebe, am fost profund mișcati de devotamentul și dragostea lor pentru copii. Această echipă este cu adevărat unică datorită  empatiei și compasiunii pe care le manifestă față de copiii cu care lucrează. Acești oameni nu se opresc doar la a oferi terapie copiilor cu dizabilități – ei își îndrăgesc pacienții și îi ajută să își găsească locul în lume, dar mai ales să pășească cu curaj în viață.

 

În timp ce urmăresc copiii să se dezvolte și să crească, oamenii de la KinetoBebe devin uneori mai mult decât simpli specialiști în terapii pediatrice. Ei devin prieteni, fiind adesea singurele persoane care înțeleg cu adevărat lupta zilnică a copiilor și a familiilor acestora.

Ei sunt oameni puși pe fapte bune în adevăratul sens al cuvântului, deoarece aduc speranță și vindecare. Prin munca lor neobosită și devotament deplin, Ana Raluca Chișu și echipa sa au inspirat și au îmbunătățit viața multor copii, făcând lumea un loc mai bun și mai plin de compasiune.

 

Și pentru că sunt o sursă de inspirație pentru toți cei care doresc să facă o diferență în viața celorlalți, noi astăzi le mulțumim pentru că fac parte din România, acea Românie pusă pe fapte mari.

România ești Tu, România sunt Eu, România suntem noi TOȚI.

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *