Simona Muscă este antreprenor, jurnalist și moderator TV. În cei peste 20 de ani de experiență, a moderat peste 200 de emisiuni TV sau radio, a scris o carte care a câștigat premiul pentru cel mai bun proiect editorial al anului 2017 și a dezvoltat peste 10 proiecte de antreprenoriat în diverse domenii precum educație, medicină, asistență socială, Horeca.

Cu o experiență de peste 20 de ani în business, fiind cel mai tânăr antreprenor român, Simona Muscă, este un exemplu de femeie modernă, care arată că poate construi totul de la zero, singurele sale arme fiind ambiția, curajul și responsabilitatea.

În timpul primei facultăți, cea de Regie Teatru și Film, a descoperit încă o pasiune: televiziunea, urmând astfel și un master în domeniu. De atunci, se află întotdeauna pe „sticlă”, moderând numeroase emisiuni TV, cu mare impact pentru public.

Simona Muscă este pentru noi un înger pentru România, un om care a demonstrat că atunci când există pasiune, poți construi orice. Prin fiecare emisiune tv în care apare, este un exemplu de bune practici pentru toți cei ce o urmăresc.

Povestea începe așa

La vârsta de 16 ani, Simona a făcut cunoștință cu antreprenoriatul. A condus o agenție de modele, din pasiune. De atunci, a înțeles tainele unui business clădit de drag și tot de atunci a înțeles că poate construi orice, dar fără să se dezică de la valorile sale: responsabilitatea, empatia, calitatea.

Fire artistică, dar mai ales creativă, nu își putea găsi locul făcând doar atât. Astfel, de acolo a mai încercat. A editat o revistă proprie, a înființat un centru pentru bătrâni, proiecte în educație, ba chiar și în Horeca. Căuta întotdeauna perfecțiunea, până când a înțeles că aceasta vine de la sine și mai ales cu ușurință atunci când faci ceea ce îți place.

„Conjugat la feminin” este o carte scrisă de Simona în care nuți promite epifanii, dar îți pune pe tavă un suflet și-o experiență de viață. Nu-ți promite rețete pentru fericire, dar te face părtaș la poveștile mele, așa cum sunt ele, cu bune și cu mai puțin bune. A scris despre oamenii care muncesc din greu și despre leneși, despre tineri talentați, despre bunul-simț și bunele maniere, despre nunți și divorțuri, despre amante și iubiri. A scris uitându-se în jur în toți acești ani și adunând una câte una ideile pe care ni le împărtășește în pagini de carte. Conjugat la feminin este un discurs pentru femeile de pretutindeni. Un discurs adresat temerilor, iubirilor, visurilor, ambițiilor, deznădejdilor sau planurilor oricărei femei pe care a întâlnit-o sau nu în drumul său. Conjugat la feminin este un discurs subiectiv, relatat cu cerneala sincerității și a asumării totale. Așa este Simona. Un om simplu, sincer, aproape de tine.

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *