Suntem pe frecventa iubirii 528Hz – Creăm cu iubire ❤

Povestea TA-TIENNE este despre iubire – un brand creat din iubire pentru oameni si frumos; un brand care imbogateste Universul cu emotii frumoase si schimba astfel lumea. 🌟

 

TA-TIENNE  este Tatiana Pandele, femeia pe care o poti descoperi de fiecare data altfel – feminina, dar si determinata, fragila, dar cu o putere interioara incredibila, modesta, dar constienta de valoarea sa; femeia senzuala si magnetica sau copila rasfatata. Este un melanj de manifestari ale feminitatii si transmite aceasta energie si creatiilor ei, care te surpind de fiecare data.

 

Cand o intalnesti pe Tatiana Pandele ai impresia ca esti la o intalnire cu propriul suflet – te dezbraca pe interior ca sa te poata imbraca la exterior. Nici nu realizezi ca de la o discutie despre o creatie vestimentara ajungi sa constientizezi care sunt dorintele profunde ale sufletului tau, ce vrea el sa exprime, cum isi doreste sa se simta iubit si valorizat, cum vrea sa isi manifeste propria unicitate. Este o intalnire care emana o anumita sacralitate si realizezi ca ai in fata ta un om care te tine de mana si te conduce spre tine. Pentru ca intreg actul de Creatie al unei tinute TA-TIENNE este despre tine: este conceputa sa te reprezinte, sa te puna in valoare, sa te simti minunat in pielea ta si sa te iubesti pe tine. Si cand incepi sa te iubesti pe tine incepe MAGIA.

TA-TIENNE este MAGIA „care transforma praful zilei intr-o ceata aurie” si asta pentru ca Tatiana

crede ca in fiecare femeie este o Zeița: te ajuta sa o descoperi si sa mergi mai departe cu  increderea zeitei Hera si cu sarmul Afroditei.

TA-TIENNE  – tu pentru noi esti brandul de „zece” si te numeri printre cei „100 de îngeri pentru Romania”.

Si povestea incepe asa…

A fost odata o femeie care si-a dorit sa isi manifeste pasiunea pentru frumos; sa creeze din plinatatea inimii tinute elegante pentru femei, sa le impregneze cu iubire si in fiecare femeie atinsa de aceste creatii magice sa creasca si sa rodeasca feminitatea. Si fiecare femeie conectata la IUBIRE sa lumineze cu IUBIRE vietile oamenilor dragi. O poveste despre un Univers plin de IUBIRE. ❤

 

In 2017 a creat brandul TA-TIENNE, unul dintre cele mai apreciate branduri de creatie vestimentara made-to-measure și bespoke, de business și de ocazie, pentru doamne si domni.

 

Dupa 11 ani de consultanța vestimentară, Tatiana Pandele a ales să îsi aduca propria semnătură în moda si, in cei peste 17 ani de activitate in acest domeniu, a contribuit la conturarea stilului personal a unui număr de peste 2000 de femei de carieră, din lumea

politică, antreprenoriat si top management.

Sunt femei puternice, valoroase, care știu să comunice inclusiv prin vestimentație că se

prețuiesc și atrag, astfel, mai multe oportunități de business, transmit mai multă încredere, au

mai multă energie, sunt mai feminine și magnetice.

 

In cei aproape 6 ani de existenta, cu multa munca si mindsetul potrivit, TA-TIENNE a devenit un brand de referinta in lumea creatiilor la comanda, sinonim cu bunul gust, calitatea si unicitatea.

TA-TIENNE inseamna pasiune pentru frumos impletita cu o echipa de profesionisti setati sa dea tot ce este mai bun; inseamna tesaturi de calitate, de la furnizori ai celor mai prestigioase case de moda din lume; inseamna atentie la detalii si accesorii deosebite, care sa puna in valoare fiecare tinuta.

 

Si totusi, TA-TIENNE nu este numai despre calitatea materialelor, a croiului, a acesoriilor.

 

TA-TIENNE este despre starea de bine pe care o da fiecare produs creat sub semnatura brandului; este despre energia din care sunt create – este o amprenta de frumusete, iubire si prosperitate cu care sunt impregnate. Sigla TA-TIENNE poarta in sine vibratia iubirii 528 Hz si vibratia prosperitatii 888 Hz, asadar este o mantra care

va conecteaza la iubire si prosperitate infinita. ❤♾

 

Iti multumim ca esti parte din Romania! Romania esti TU, sunt EU, suntem noi TOTI! Si cu totii am.pornit din PRISPA!

 

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *