Proiectul „România ești tu” își propune să aducă în atenția publică businessuri de succes care au schimbat vieți și au creat noi perspective de viitor în comunitățile locale în care s-au dezvoltat.

Ediția  „Îngeri pentru România” este despre antreprenori de succes, despre oameni cu viziune și  dorință puternică de a realiza lucruri mărețe și durabile.  Acei oameni care caută posibilitățile și nu se lasă descurajați de obstacole, care au capacitatea de a privi dincolo de aparențe și de a vedea potențialul din oameni și locuri, dar și de a-și imagina un viitor mai bun.

Unul dintre cele mai frumoase și de succes businessuri din România, care va fi premiat la gala „România ești tu”, ediția „Îngeri pentru România” este Transylvania College.

Acest proiect educațional a luat naștere în 1990, în orașul Cluj-Napoca, și de-a lungul timpului a câștigat un nume puternic în comunitatea academică din România.

 

Transylvania College este una dintre instituțiile de învățământ de top din România. Această școală a cunoscut o evoluție remarcabilă, transformându-se astăzi într-o instituție cu accent pe cercetare.

Transylvania College este acreditată Cambridge astfel încât să ofere examinări internaționale pentru examene IGCSE (International General Certificate  of Secondary Education) și A-Levels.

De asemenea, este membru în rețeaua internațională Round Square, Global connections și G30 și se află sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei Române.

 

Totodată, oferă o gamă variată de programe educaționale, incluzând cursuri de zi și de seral, astfel încât să satisfacă nevoile și cerințele studenților din toate categoriile de vârstă. Acestea acoperă domenii precum economie, tehnologia informației, design, științele umaniste, afaceri și management, artă, științe sociale, inginerie și multe altele.

 

Școala dispune de facilități moderne și bine echipate, incluzând săli de clasă spațioase și bine luminate, laboratoare de informatică și științe, bibliotecă și sală de sport. Aceste facilități permit studenților să se dezvolte și să se perfecționeze în domeniile lor de interes, contribuind astfel la crearea unui mediu de învățare eficient și plăcut.

 

Personalul de la Transylvania College este compus din profesori dedicați și bine pregătiți, care au o vastă experiență în domeniile lor de specializare. Ei sunt întotdeauna disponibili să ofere suport și consiliere studenților, atât în timpul orelor de curs, cât și în afara acestora. Pe langă programelor educaționale, Transylvania College organizează o serie de activități extracurriculare, precum concursuri și competiții, cluburi și asociații studențești, excursii și vizite de studiu, care ajută la dezvoltarea abilităților sociale și la întărirea relațiilor interpersonale ale studenților. Aceste programe contribuie la pregătirea elevilor pentru carierele lor viitoare și le oferă ocazia de a aplica cunoștiințele și abilitățile dobândite în cadrul programelor de studiu.

În plus, Transylvania College se preocupă de dezvoltarea profesională a elevilor săi prin programe de internship, traininguri și colaborări cu diferite organizații.

Transylvania College lucrează cu companii locale și internaționale pentru a-și adapta programele de studiu la cerințele pieței și pentru a oferi studenților oportunități de practică și stagii. Astfel, prin aceste programe academice diverse, dar și printr-o atmosferă studențească activă, Transylvania College oferă studenților oportunități excelente de a-și dezvolta abilitățile și de a se pregăti pentru cariere de succes în diverse domenii. Totodată, datorită programului de conștientizare globală, elevii sunt provocați să-și extindă perspectiva internațională, să devină mai deschiși spre diferențele culturale  și să înțeleagă mai bine problemele globale.

 

Prin urmare, Transylvania College este o alegere excelentă pentru cei care doresc să se dezvolte și să se specializeze în diferite domenii. Școala oferă oportunități unice de învățare, de dezvoltare personală și întărire a abilităților, pentru o largă arie de interes, oferind studenților instrumentele necesare pentru a-și construi un viitor strălucit.

Vă mulțumim că Sunteți parte din România!

 

 

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *