Se spune că esențele tari se țin în sticluțe mici. Așa s-au ținut și visurile unei adolescente, a cărei dragoste pentru design și pasiune pentru modă au ars mocnit, sub umbrela mare a arhitecurii si liniilor la scara mare. În 2020, această pasiune, completată cu o putere de muncă fantastică și o strategie clară de business, dar și de susținerea familiei, au transformat toate aceste visuri în „Urban Vanilla“, un brand de succes, tot cu obiecte arhitecturale, dar la scara mică, prețioase, deoarece Irina Panait – arhitect de profesie – creează, genți și accesorii elegante, în care îmbină piele naturală de cea mai bună calitate cu metal atent prelucrat și măiestria artizanilor români, pentru o experiență a calității și eleganței.

Și da, Irina, ești unul dintre cei 100 de îngeri pentru România și asta pentru că ai dat dovadă de ambiție, de perseverență, dar mai ales ai lăsat ca pasiunea să îți urmeze vizul și să se împletească cu acel gând de antreprenor.

Despre tine, Irina Panait…și business-ul tău

Ai creat brandul Urban Vanilla – acela unde designul este unul minimalist și prin el oferi o varietate de modele, de la genți de umăr, plicuri office și  accesorii din piele în formă de flori.

Strategia de producție a brandului se bazează pe principii sustenabile, axându-se pe trei direcții importante: încurajarea producției locale de marochinărie, creioanrea unor trasee cât mai scurte în lanțul de distribuție și alegerea materialelor de înaltă calitate, pentru a obține produse durabile în timp.

Irina Panait nu creează doar  aceste genți, ci coordonează întregul proces de producție, prezentare și  vânzare, deoarece, așa cum îi place să spună: „God is in the details“ , nu vrea să scape niciun detaliu. Prin urmare, în spatele fiecărei genți elegante „Urban Vanilla“, este un ochi atent și pretențios pentru ca produsele care se nasc din arhitecură și design minimalist să aducă eleganță și bucurie în egală masură femeilor din toată lumea.

Într-o lume în continuă mișcare, Irina Panait crede că femeia nu trebuie să fie doar puternică, ci trebuie să fie și elegantă, și frumoasă.

Viziune

De asemenea, tot ea spune, „luxul nu este definit de lucruri. Este experiența și lumea pe care o creezi pentru a deveni completă și desăvârșită tu însăți“. O astfel de femeie accesorizează Irina, o femeie ambițioasă, de succes, dar și senzuală în același timp. O femeie care pune preț pe rafinament și pentru care o geantă nu este doar un accesoriu, ci parte din personalitatea ei.

Geanta Urban Vanilla este o bucurie cu miros de vanilie.

Este acel ceva care scoate în evidență o ținută și îi dă eleganță.

„Simt arhitectura în gențile create de tine!

Gențile au un design fluid, calitate și atenție la detalii și sunt o achiziție pe care nu o veți regreta.

Acestea sunt doar câteva testimoniale scrise de femeile fericite să poarte gențile Irinei.

„Urban Vanilla“ nu înseamnă doar materiale de calitate, ci înseamnă talent și dragoste pentru frumos.

Este povestea în sine pe care o poartă fiecare produs al Irinei Panait. Este felul în care fiecare geantă ne spune o poveste unică despre feminitate, eleganță și rafinament, dar si despre noi.

De aceea, geanta „Urban Vanilla“ este mai mult decât un simplu accesoriu. Ea ne amintește de frumusețea și rafinamentul lucrurilor făcute de mână și de importanța de a investi în calitate și durabilitate. Este acel accesoriu care ne face să ne simțim bine și să ne conectăm la esența noastră de fiecare dată când îl purtăm.

Iți mulțumim că ești parte din România! România ești TU, sunt EU, suntem noi TOȚI! Și cu toții am pornit din PRISPA!

https://www.urbanvanilla.ro/

 

 

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *