De profesie, om! Este Zenobia Mureșan, viceprimar al localității Periș, un om pentru care responsabilitatea înseamnă cea mai de preț valoare.

De când se știe, tot ceea ce face, este pentru comunitate. Îi place ca oamenii alături de care trăiește să se simtă bine, să beneficieze de condiții numai bune de traiul de acasă, dar mai ales să îi determine întotdeauna să îi devină aliați în tot ceea ce înseamnă infrastructură, interes local, empatie și promptitudine.

Pentru noi, este un înger pentru România și asta pentru că încă din anul 2000 și-a lăsat în urmă profesia de bază – cea de inginer proiectant și a ales să se implice activ în comunitatea din care face parte. La început consilier local, iar mai apoi din anul 2010 viceprimar al localității Periș, Zenobia Mureșan este un om ce se implică, ce vrea să arate că poate, dar mai ales acea persoană caldă, apropiată de semenii săi și care nu te lasă să pleci din birou fără o rezolvare.

Despre valori românești

Crede de când se știe în două lucruri – în binecuvântarea lui Dumnezeu, dar și în valorile cu specific românesc. Respectă tradițiile, respectă neamul românesc, dar și istoria din care ne tragem. Ceea ce îi place să spună este că „omul sfințește locul”, astfel că ea i-a avut alături pe toți cei ce vor să facă din Periș un loc unde să își crească copiii, nepoții, dar și acel loc care te împlinește și asta pentru că acolo ai crescut și tot aici te-ai născut.

Sănătatea, dezvoltarea economică și planurile pentru învățământul de calitate sunt cele trei repere pe care Zenobia le urmărește încă de când și-a asumat rolul de viceprimar și asta pentru că o societate are nevoie de aceste puncte pentru a putea fi acel loc prosper, care să ducă generațiile ce vin înainte. De aceea, zi de zi face planuri. Gândește proiecte, se implică. Vrea să transforme localitatea din care face parte în acel loc de care să fie mândră și pentru care a primit responsabilitatea de a o conduce, dar mai ales de a-i fi partener de reușită.

Atunci când îi pătrunzi în cabinet, te simți ca acasă. Fire empatică și pentru care respectul este piatra sa de temelie, Zenobia Mureșan este acea persoană pe care cei mai mulți o cunosc și pe care o vizitează ori de câte ori au nevoie de ajutor. Așa am cunoscut-o și noi. Ne-am dat seama că dincolo de roluri sau funcții, în biroul său găsești mai mult de atât – un om harnic, implicat, zâmbitor, dar mai ales o persoană care susține și îți este alături exact atunci când ai nevoie.

Iar atunci când privim spre localitatea Periș astăzi, ne dăm seama că este un loc care arată bine, dar mai ales o zonă în care s-au făcut lucruri. Proiecte susținute de cei ce au fost aleși în rolurile cheie au arătat că împreună au putut dezvolta o localitate, dar mai ales că și-au asumat cu toții roluri de parteneri pentru binele comun pentru ca la final să fie un singur câștigător – oamenii de-acolo.

Îți mulțumim că ești parte din România! România ești TU, sunt EU, suntem noi TOȚI!

 

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *