Zestal lansează colecția Perlá – prima colecție de bridal în care accentul se pune pe deux-piece schimbând conceptul de rochie clasică de mireasă

București, 22 mai 2024 – Zestal, brandul românesc care se focusează pe reinterpretarea modernă a portului tradițional românesc, lansează colecția Perlá, o colecție de outfituri concepute pentru a transcende statutul de ținută unică de nuntă. Inspirată de eleganța atemporală și de dorința de a crea piese versatile, Perlá redefinește rochia de mireasă ca o investiție în stil, oferind o serie de piese reinterpretate care pot fi purtate cu ușurință la diverse evenimente.

Colecția Perlá este o celebrare a feminității moderne, combinând linii rafinate cu detalii delicate și materiale de cea mai înaltă calitate. Fiecare produs, fie că vorbim de rochii, bluze sau pantaloni este conceput cu atenție pentru a flata silueta feminină, oferind o varietate de opțiuni pentru a se potrivi diferitelor personalități și stiluri.

„Ne-am dorit să creăm o colecție de bridal care să fie mai mult decât o ținută pentru o singură zi,” declară Iulia & Emilia, creatoarele din spatele brandului Zestal. „Perlá este o investiție în stil, o colecție de piese atemporale care pot fi purtate și re-interpretate la diverse ocazii, de la evenimente elegante la petreceri lejere. Ne dorim ca femeile să se simtă încrezătoare și frumoase în ținutele noastre, știind că fac o alegere durabilă și elegantă.”

Pe lângă accentul pus pe versatilitate, Zestal se focusează pe sustenabilitatea materialelor și a proceselor de producție. Colecția Perlá este confecționată din materiale de înaltă calitate: organza de matase, tafta, pânză de bumbac, voal de mătase sau plisat. Totodată, colecția este compusă în mare parte din deux-piece, tocmai pentru a putea fi reinterpretată ulterior.

Cu o viziune modernă și o pasiune pentru atemporalitate, Zestal invită femeile să redefinească conceptul de rochie de mireasă, alegând piese versatile care le vor însoți în diverse momente speciale din viață.

Despre Zestal:

Zestal este un brand românesc de aproape un deceniu, fondat in 2014. Cu o pasiune pentru designul atemporal și materialele de cea mai înaltă calitate, Zestal creează piese unice care celebrează frumusețea naturală a femeii. Colecțiile Zestal se remarcă prin eleganța rafinată, detaliile delicate și versatilitatea pieselor. Zestal provine de la ZEST care înseamnă a doua piele, coajă, înveliș așa cum reprezintă hainele pe care le purtăm, sunt o a doua reprezentare a sinelui.

 

Pentru mai multe informații:

Link colecție: https://www.zestal.store/catalog/perla

Website: https://www.zestal.store/

Instagram: https://www.instagram.com/zestal.store/

Facebook: https://www.facebook.com/ZESTAL.Store/

Contact:

B-dul Regina Maria 23, scara A, etaj 2, apartament 4, sector 4, Bucuresti

+40770728038

contact@zestal.store

 

 

 

 

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *