Cătălin Preda: sportivul român care va fi premiat în cadrul Galei „România ești TU”

Printre persoanele care vor fi premiate în cadrul galei „România ești Tu” se află și sportivul Cătălin Preda, practicant de scufundări.

El s-a remarcat în anul 2022, când a reușit să stabilească noul record mondial în urma celor patru sărituri din concursul de la Paris. Concursul de la Paris a reprezentat doar o etapă a Seriai Mondiale Red Bull Cliff Diving 2022. Punctajul său a fost de 470.50 de puncte, reușind să întreacă scorul de 462.50 de puncte, fiind cel mai mare până la acel moment.

Condițiile meteo au fost extreme, fiind prezis un val de caniculă venit din sudul Franței. Cu toate astea, competiția s-a desfășurat normal, românul reușit chiar și în aceste condiții să depășească recordul.

În ultima etapă, cei trei sportivi au sărit de pe platforma amplasată la 27 de metri în portul Sydney, unde victoria a revenit francezului Gary Hunt.

În clasamentul general, care include rezultatele tuturor etapelor concursului, Cătălin Preda a obținut un punctaj total de 1130 puncte. Rezultatul l-a clasat pe acesta pe locul 3, la finalul acestui sezon.

Sportivul este mândru de evoluția lui pe care o consideră constantă, însă nu va renunța la obiectivul său de a câștiga titlul.

Diverul Cătălin Preda a reușit să reprezinte România în diverse țări la concursuri sportive în apă, în prezent fiind unul dintre cei mai puternici concurenți.

 

Gala „România ești Tu”: proiect mediatic de promovare a valorilor românești

Gala „Romania esti Tu” va avea loc în data de 15 martie 2023 la Palatul Parlamentului din București, cadru în care vor fi premiați toți cei care au reușit să promoveze România în ultimii 100 de ani.

Premiile decernate vor fi în număr de 210 și vor fi acordate în funcție de contribuția pe care a reușit să o aducă fiecare persoană în parte.

Cu experiența pe care o au în spate, inițiatorii proiectului își doresc ca oamenii valoroși să fie prezentați în detaliu și să fie aduși, încă o dată, în atenția publicului. Ei merită să fie promovați și premiați pentru tot efortul depus, de aceea atenția se îndreaptă asupra lor.

În cadrul Galei „România ești Tu” vor fi aduși la un loc toți cei ce au clădit o țară, care au reușit să își pună amprenta în formarea unei imagini naționale de excepție ți care reușesc să ne facă mândri.

Totodată, vor fi prezentate și proiecte locale care susțin economia țării noastre, locații și locuri deosebite din toate zonele țării sau business-uri care s-au făcut remarcate.

Tot prin acest proiect vor fi promovare branduri autohtone, reprezentate de companii și personaje de renume din România.

Evenimentul este creat de români pentru români, pentru că nicăieri nu este mai bine decât acasă și nimeni nu merită o apreciere mai mare decât cea venită din partea țării pe care o reprezintă.

 

            Despre Gala „România ești Tu” și proiectul care stă la baza evenimentului

Proiectul care stă la baza galei „România ești Tu” este despre oameni de succes, business-uri reușite și turism de nota 10.

Gala „România ești Tu” este un proiect mediatic, prin care se dorește promovarea țării și a oamenilor care o reprezintă an de an.

Organizatorii evenimentului își propun să premieze români implicați, ce au vrut să facă business, au ales să rămână și, în același timp, au ales să promoveze adevăratele valori ale țării noastre.

Proiectul are în vedere promovarea valorilor românești care s-au remarcat în ultimii 100 de ani și care au reușit să aducă beneficii pe plan antreprenorial, local/social și turistic. El reușește să aducă în atenția oamenilor persoane care au arătat că românii vor, că ei pot și reușesc să atingă mereu performanța.

 

 

 

Back to list

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *